Pokazuje rezultate 1 do 50 od 851

Tema: Kako (psihički) podnosite izolaciju? Kako si olakšati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I ja sam pomislila zašto je Beti tako u bedu, pa ima vrt, voli kuhati i peći... kako ne može skrenuti misli... i isto sam u jednom trenu svog života (ali ipak ne korona trenu) spremala 2 člana kućanstva na 30 dana izolacije i kemoterapije na Rebru pa imam neki osjećaj “što su mali, a što veliki problemi”... ali nekako usprkos tome mislim da Beti “ima pravo” na svoj “očaj”, ako se ne može trgnuti, bojim se da joj ne pomažu naši savjeti i usporedbe.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    ali nekako usprkos tome mislim da Beti “ima pravo” na svoj “očaj”, ako se ne može trgnuti, bojim se da joj ne pomažu naši savjeti i usporedbe.
    Slažem se, i nadam se da će sve uskoro završiti...
    (i drugim je nejasan moj strah od potresa i pokušavaju me urazumiti, ali eto, on je i dalje tu ...)

Svako dobro svima!

Kosjenka, nadam se da će se ipak sve dobro posložiti i da ćete nastaviti s liječenjem
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 31.03.2020. at 11:29

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam pomislila zašto je Beti tako u bedu, pa ima vrt, voli kuhati i peći... kako ne može skrenuti misli... i isto sam u jednom trenu svog života (ali ipak ne korona trenu) spremala 2 člana kućanstva na 30 dana izolacije i kemoterapije na Rebru pa imam neki osjećaj “što su mali, a što veliki problemi”... ali nekako usprkos tome mislim da Beti “ima pravo” na svoj “očaj”, ako se ne može trgnuti, bojim se da joj ne pomažu naši savjeti i usporedbe.
    Imam sve, ali muž je jako daleko, nemaju ni dovoljno hrane, da ne pričam detalje. Kompanija pokušava da ih iz te pustoši pošalje u relativnu sigurnost. Danas, sutra, bi trebali znati što će biti. Doma neće još poprilično dugo. Muči me to, valjda razumijete.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam sve, ali muž je jako daleko, nemaju ni dovoljno hrane, da ne pričam detalje. Kompanija pokušava da ih iz te pustoši pošalje u relativnu sigurnost. Danas, sutra, bi trebali znati što će biti. Doma neće još poprilično dugo. Muči me to, valjda razumijete.
    Nadamo se da će sve brzo proći u najboljem redu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •