Pokazuje rezultate 1 do 50 od 851

Tema: Kako (psihički) podnosite izolaciju? Kako si olakšati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je frustrirajuća ta nedosljednost, isto vidim s balkona na jednom malom igralištu hrpa djece i roditelja, ljuljačke, tobogani u funkciji, a onda slušam svjedočanstva ljudi koje je policija tjerala iz praznih parkova, sa prazne Rive
    Eto, parkovi su slobodni od sutra .

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, parkovi su slobodni od sutra .
    Na koju foru? Kako?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Na koju foru? Kako?
    pa ako moze slobodno okupljanje u zatvorenom prostoru, sto ne bi i na otvorenom

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je isto većinom bilo ok, malo pred kraj mi je bilo već svega dosta, najviše zato sto mi se tempo na poslu povećao na valjda 130% pa se izgubila prednost toga sto ne gubimo vrijeme na promet, treninge van kuće i sl. A inace, kao i uvijek podijelili smo poslove (kuhanje, spremanje, nabavke, briga o online skoli za dvoje djece) i trudili se maksimalno delegirati djeci njihove dužnosti, pomoći im da sve riješe ujutro pa da su popodneva slobodna, i da imamo i dalje razliku radni dan/vikend. Nisam pogledala niti jednu seriju, mozda poneki film, nisam zasadila niti jedan cvijet, napravila niti jedan ručni rad, ni tisucu drugih tricarija s kojima su nas spamirali na portalima da je "pravi trenutak" - jer sam radila. I mm. I nije mi nimalo zao, da me to zanima vec bi i prije nasla vremena za to.

A da smo svi visili malo previše pred ekranima - jesmo. Ne mislim da ce bit neke dozivotne stete
    Posljednje uređivanje od sillyme : 10.08.2020. at 10:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •