Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Znate li odbrusiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, malo i da skrenem pažnju s ovih teških tema koje se redaju...

Znate li odbrusiti na licu mjesta kada vam netko uleti sa do kosti sirovim komentarom ili pitanjem? Sirovim toliko da vam zadire u intimu i gura nos doslovce u spavaću sobu i krevet, seksualni život?

Ili se ne spuštate na tu razinu i ne uzvraćate u tom tonu i ne odvodite razgovor u smjeru daljnje sirovosti, pa i vulgarnosti? Nemam neki konkretan primjer na pameti. Ne tiče se flertanja nego onako ponižavanja i bezobrazne znatiželje pod krinkom šaljenja.

Možete li razmjenjivati takve slane šale u serijama da se ne uvrijedite? Je li vam to normalni razgovor? Normalan humor?
    Nisam doživjela u zadnje vrijeme da mi itko zadire u intimu pa makar samo i sa šalama.
    Zezat se mogu uvijek, a kako će to izgledati ovisi s kime se zezam.
    Granice sam strogo postavila na poslu, sa mlađima od sebe i sl.
    Onako kako se s mužem zezam i razgovaram, tako se neću zezati s prijateljicom.
    Jedino se zapravo s mužem zezam bez granica. I to je ok jer se s njim apsolutno kužim.
    Što se tiče pitanja: znam li odbrusiti? Naravno da znam i odbrusim uvijek i svakome. Pogotovo ako je netko bezobrazan.
    Vulgarna i sirova nisam. Znam jako lijepo i pristojno spustiti kad to treba.
    A ti se Žuta, ne daj nikome zafrkavati.
    Zapravo me čudiš jer kad se sjetim tvojih početaka na ovom forumu, tada nisi imala problema reći sve i svašta.
    Što ti se u međuvremenu dogodilo?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Vulgarna i sirova nisam.
    A kako onda uzvratiš na totalnu sirovost?
    Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo me čudiš jer kad se sjetim tvojih početaka na ovom forumu, tada nisi imala problema reći sve i svašta.
    Što ti se u međuvremenu dogodilo?
    Bila sam trudna, a i na netu imam vremena smisliti repliku. Uživo sam spora.
    Evo, u ovom slučaju koji me potaknuo na post tek sam mjesec dana poslije smislila odgovor, i to isto sirovinu, ništa profinjeno u rukavici.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 28.03.2020. at 15:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •