-
i nije mi to sad u rangu "svakom je njegova briga najteža" i "njoj je loš dan i ima pravo na kuknjavu i to je legitimno
legitimno je, jest
ali je nezrelo i van pameti
još bih rekla da ide na posao, da ima neku zahtjevnu kratku frizuru i da izgleda strašno
nego ni inače ne ide baš nikuda
ima istu frizuru 15 godina i ta 2 cm nisu vrijedna da bi je netko na crnjaka šišao i riskirao zarazu
ali bitno da ona stavi citat kako je važno ne zamarati se malim stavrima i kako je empatija najbitnija i bla bla bla
što me podsjetilo na meni najiritatntniju life coach trenericu ovih prostora, sa srčekima i ljubavlju na sve strane
koja propovijeda koliko je bitno ne apsorbirati lošu energiju, pa prigodno kad je njena gu.ica u pitanju opali drvlje i kamenje po bivšem mužu
i iznese sav prljavi veš i udavi hrvatsku javnost i komšiluk
pa gdje ti je sad ženo ta tvoja mudrost?
ona na kojoj masno zarađuješ
u ništa to ne vjerujem
čovjek može ponekad sam sebi pomoći, ako nije riječ o nečem ozbiljnijem, ako trenutno padne, to je ono - uzmem motiku, odem pecati, slikam akvarel
to je ono kad nam se složi takav dan i par događaja koji nas izbace iz takta
ako je riječ o nekom poremećaju, nekoj kemiji u mozgu koaj se ne može riještiti self help divotama, onda se zatraži stručnu pomoć
i ide se ljudima koji su se školovali i obrazovali i puuuno učili i radili da bi se bavili ljudskom psihom i mentalnim zdravljem
dakle stručnjacima
svega sam sad nadrobila, ali takav mi je dan, malo ventiliranja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma