Pokazuje rezultate 1 do 50 od 274

Tema: Toksična pozitivnost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

"Biti sheban je apsolutno legitimno" kaze na ovom kosjenskinom linku i ja se slazem.

Jedan od najsavrsenijih filmova koje sam gledala je Inside out, koji govori upravo to, da je ok biti tuzan i da je tuga legitimna emocija. Ne moze sreca stalno upravljati i nije normalno da smo stalno sretni. Tko nije, nek pogleda, genijalan crtic.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    "Biti sheban je apsolutno legitimno" kaze na ovom kosjenskinom linku i ja se slazem.

Jedan od najsavrsenijih filmova koje sam gledala je Inside out, koji govori upravo to, da je ok biti tuzan i da je tuga legitimna emocija. Ne moze sreca stalno upravljati i nije normalno da smo stalno sretni. Tko nije, nek pogleda, genijalan crtic.
    da, definitivno je svaka emocija legitimna!
    samo ako jedna jedina prevladava duži period i ne pravi mjesta drugima, meni bi to bio alarm.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

Ma to se njima nesto pobrkalo u tom crticu. Otisli su iz Minnesote u SF Bay Area... gdje ces bit' tuzan.

Ok, mozda u ovakvoj COVID situaciji. Sad nam je super u velikoj kuci sa sumom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •