Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: bolovanje- privatni liječnički pregledi u vezi potpomognute oplodnje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da, ali to je tako godinama, desetljećima.
    Nije to ništa nova.
    Ja sam vodila trudnoću, prije 20 godina, kod privatnika i morala sam otvoriti karton kod socijalnog ginekologa i onda sam s nalazima od privatnika otišla kod socijalnog, on je to sve prepisao na svoju povijest bolesti i napisao mi uputnice i lijekove ako sam trebala, nakon toga sam tek išla k LOMu da mi napiše doznake, ali s povijesti bolesti od socijalnog ginekologa. Imala sam sreću što mi je socijalni bio uistinu ok dr i nije dramio oko ničeg. Samo bi pogledao što je privatni kolega napisao i toga se držao.
    Ali, on je, tada, bio jedan od rijetkih. Znam po pričanjima drugih žena da su im socijalni odbijali pisati uputnice i lijekove na temelju nalaza privatnika.
    Danas je baš ovako kako Alex piše.
    Antibiotik koji prepiše privatnik bi pacijent trebao kupiti u apoteci uz privatni recept, a ne maltretirati LOMa da mu piše recept bez osnove.
    Dok ginekološke lijekove i uputnice LOM uopće ne može pisati jer ih ni nema u sustavu. To radi socijalni ginekolog.
    Znači da neovisno o liječenju neplodnosti ili zuba kod privatnika, obavezno treba imati otvoreni karton kod socijalnog zubara ili ginekologa i njih tražiti ono što spada pod njihov djelokrug.
    Edit- odgovarala sam iza Alex
    Posljednje uređivanje od Tanči : 02.05.2020. at 18:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •