ne znam kako se zove pripravak za pupak, ali mogu pitati, frendica planira za koji tjedan tamo roditi. ali puno vise mi je znacila homeop. fitolaca za dojenje. mislim da bih imala puno, puno vise problema da nisam to pila.

cure, strpite se koju godinu da se oporavim od trenutnog zekinog tempa pa se mozemo nas hrpa dogovoriti za simultanku, unajmit stancic u grazu i cekat porode (a u medjuvremenu trosit pare u h&m-u)

samaritanka i ja mislim da cu pokusat sa stolcicem iduci put (ili stajanjem naslonjena na krevet, ne mora nuzno biti neko pomagalo u igri), jer gravitacija je gravitacija, iako kad se sjetim topline vode...

inga, tako smo i mi racunali, ako se vec vozamo, idemo radije u graz. a sto se tice ziherastva, tamo smo bili na razgovoru vec u 10. tjednu nakon toga sam mogla smireno uzivati u trudnoci...

dobrica, javite mi se na pp ako vas zanima jos.

razmisljam si bas (sad se rjedje sjetim svog poroda, tek svaki drugi-treci dan ) kako mi je najbolji nacin ublazivanja bolova bio njen odgovor kad sam joj se pozalila da me jako boli.. pogledala me i rekla: ZNAM! taj tren sam se smirila i shvatila da je sve u redu, da je i ona tako rodila i sve zene koje su ikad radjale - dakle, mogu i ja!