-
Ina33,slažem se s tanjom,baš šteta kad tako lijepo pjeva možda ste trebali promijeniti profesora.
Predivno mi je čitati postove cura koje su uspjele puno toga kroz život promijeniti radom na sebi trampolina, čoksa, Riri
predivne priče. Moguće da sam nekoga i zaboravila, sorry.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.05.2020. at 22:07
-
Ma, ne bi bilo srece, nije moja kapacitet za ozbiljnost 2 osn. skole. Krivo sam gore napisala, gitaru je htjela ucit, ne klavir. Nakon glazb je onda kao nastavila nesto neobavezno gitaru, al ne kuzi note, ni mi, pa je brzo odustala. Njoj treba stalna pomoc sa strane, potvrda jel to ok, kad dodje do solfeggia vec tu zapinje i trazi nasu pomoc, a mi smo analfabeti. Zapravo sam sretna da smo brzo odustali, kad se sjetim samo muke koju bismo imali na nastupima pa jel to bilo dobro, pa bi mislila da nije, iako bi profa mozda rekla suprotno.
Posljednje uređivanje od ina33 : 19.05.2020. at 00:14
-
Osoblje foruma
To me podsjeca na "Feelings check-in" karticu koju nose svi zaposlenici naseg skolskog distrikta oko vrata, zajedno s identifikacijskom iskaznicom. Otprilike ovako izgleda, samo su grafike drugacije: https://proudtobeprimary.com/wp-cont.../2017/09/9.jpg
-
Riri,
Ovo je baš foraaa!!!
-
Riri, bas ti hvala!!! Ova skala mi se cini da bi joj pomoglo.
-
Nema na čemu, nadam se da će biti korisno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma