Pokazuje rezultate 1 do 50 od 639

Tema: Rad nedjeljom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne bih rekla da ne znaju osnovne ekonomske zakone.
    Možda traže način kako riješiti problem izigravanja zakona (zar nismo mi na ovim područjima vrlo vješti u pronalaženju metoda u zaobilaženju zakona - to je u trgovini i studentski rad, i ugovori na određeno, neplaćanje slobodnih dana, plaćanje prekovremenih, ucjena radnika koji inspekciji govore da je sve u redu, a nije...)

Možda su stvarno napravili analizu i pokazalo se da je trošak veći od dobitka.
    Možda računaju na nas koji kupimo petkom i puno više nego nedjeljom jer se bojimo da će nam baš u nedjelju ponestati nečega...

....
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 01.06.2020. at 14:21

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne bih rekla da ne znaju osnovne ekonomske zakone.
    Možda traže način kako riješiti problem izigravanja zakona (zar nismo mi na ovim područjima vrlo vješti u pronalaženju metoda u zaobilaženju zakona - to je u trgovini i studentski rad, i ugovori na određeno, neplaćanje slobodnih dana, plaćanje prekovremenih, ucjena radnika koji inspekciji govore da je sve u redu, a nije...)

Možda su stvarno napravili analizu i pokazalo se da je trošak veći od dobitka.
    Možda računaju na nas koji kupimo petkom i puno više nego nedjeljom jer se bojimo da će nam baš u nedjelju ponestati nečega...

....
    Slažem se, vjerujem da jesu napravljene analize i mislim da itekako znaju osnovne ekonomske zakone.
    Valjda je svima jasno da je poželjna veća potrošnja.
    Postoji Zavod za makroekonomiju, kao i Institut u kojem rade vrsni stručnjaci, ali uskladit sve uključene strane zakonodavce, poslodavce, radnike, sindikate i ine e to je već puno kompleksniji i izazovniji zadatak. A kad se uključi politika i skupljanje bodova...ijuju...

Mi sad tu lamentiramo, a rad nedjeljom je ionako vraćen. Pa narode izvolte, trošite

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •