Niti svi kvartovi izgledaju isto… ja moje i u školu vozim i kupimo ih autom… starijeg sad više ne, ali kad ima trening kupim ga, jer ne stigne pješke poslije zadnjeg sata doći doma i spremiti se za trening… mislim da trećina ili sigurno četvrtima djece kod nas dolazi u školu autom jer je takva “konstitucija kvarta”… kuće razbacane po brdu, 2,3,4 km od škole, autobus vozi samo jednom ulicom.
Na trening ih isto vozim na “brdo, u šumu”, u blizini je samo benzinska… ali veći mi je problem što im se treninzi preklapaju pa najčešće ostavim jedno, pa se vratim po drugo, i tako kružim… mogu usput negdje nešto kupiti za 10-15 minuta, ali ne stignem obaviti nikakav veći shoping.
Vjerojatno sam dovela u zabludu s ovim da smo konstantno svaki dan od 18 do 21.30 sa sve troje u autu, nije tako… ali svaki dan je popunjen i ispisano u kalendaru od koliko do koliko sati je tko i gdje. Realno bi jedan roditelj mogao to s autom, a drugi s najmanjim djetetom pješke po dvije vrećice u shopping

.
I znam još dvije obitelji s troje djece čija djeca nešto treniraju… i imaju treninge skoro svaki dan u tjednu, kako ne poznajete takve ljude? I još više njih koji nemaju troje djece, ali imaju jedan auto i treninge svaki dan…
Jedino što sam od ove teme osvijestila je ne da im neću više moći kupiti tenisice nedjeljom, nego da ih neću više moći ni ošišati nedjeljom u walk-in frizeraju. I probudio mi se strah da više neću moći telekom nazvati u bilo koje doba dana i noći

.
A je l Konzum online ima i dalje dostavu svih 7 dana u tjednu do 21h?