-
Meni je u onoj srcedrapateljno-licemjernoj pričici najbolji bio onaj dio gdje "jadna prodavačica nedjeljom prodaje poklon za krstitke" - nekako fali "jadni konobar, kuharice i ostalo osoblje koje onda sve te uzvanike s krstitki poslužuje u restoranu". Ili možda uzvanici odu nakon krstitki obiteljski doma si skuhat ručak? 
Već sam pisala i o "obiteljskom izletu u prirodu" gjde usput netko prodaje ulaznice, pa "obiteljskom odlasku u kino" gdje netko opet prodaje ulaznice, kokice, pušta film, čisti nered, pa "obiteljskom guštanju pred TV" dok netko snima vijesti, montira, režira, najavljuje,...
Itd...
Što se mene tiče ja mogu "prestat bit razmaženom" i ić u dućan i u ponedjeljak, i u utorak, i u srijedu, četvrtak i petak - sve te dane kad ionako to ne stižem, ali zato što nedjeljom dućani nisu adili a ja radim suludo radno vrijeme preko tjedna mi dijete već tjedan dana svaki dan ide u istim hlačama u školu, jer mu nismo mogli u nedjelju pred početak škole otić kupit nove. Ali ću otići u ovu nedjelju. Nek se zna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma