Tema je vidim postala rad nedjeljom i prekovremeno, pa da kažem koju - ovih 2,5 mjeseca sam radila redovito prekovremeno, 10-12 sati, radila preko vikenda - i bit će mi plaćeno ravno 0 tih prekovremenih. Jer "nema prekovremenih". Jedino ću se izboriti da jednom u budućnosti iskoristim 3 dana "godišnjeg" koji sam radila svaki put bar 7-8h

Jednom sam 3 mjeseca radila svaki dan, uključivo subote i nedjelje, radnim danom 9-22, vikendima "samo" 10-19, nema mislim uopće potrebe pisati da je sve vođeno kao regularno 8-satno radno vrijeme (ali ajde platili su nam nešto, ne kao satnicu nego kao "bonus", jer da nisu ništa plaćali ljudi bi im dali otkaz). Da li je ikad došla inspekcija i zatražila očitanje sa sustava za ulaz i izlaz koji je uredno registrirao svaki naš sat proveden u uredu? Naravno da nije. Ne rade to ni danas, a pogotovo ne vide ove "homeoffice" prekovremene.

I kad me štitio "papir"? Nikad. Štiti me jedino spoznaja firme da ak pop**im uvijek mogu dat otkaz jer ću lako nać drugi...