Pokazuje rezultate 1 do 50 od 639

Tema: Rad nedjeljom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    E krivo, dućan ne radi
    Da vidjela, ne rade do rujna nedjeljama valjda računaju dok su ljudi na moru a onda će ih opet nagazit svaki petak i svetak.

Tanči, nek ode na benzinsku
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.07.2023. at 21:30

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Tanči, nek ode na benzinsku
    Otišao je. Isto tako ide pulmologu i na CT pluća za tjedan-dva jer ga strah raka, ali cigarete ne pušta.

Nego, priča mi frendica koja radi kao voditeljica poznatog dućana s odjećom u Areni, kako su djelatnici uvijek do sada kukali i tražili slobodnu nedjelju i sad kad ju imaju ne paše im jer oni bi subotu fraj :LOL: i sad je ona na sto muka kako da složi raspored.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tri posla rade tamo gdje ima viša radnika i manjka radnih mjesta. Kod nas je već dulje vrijeme obrnuta situacija. Ukidanjem broja radnih mjesta se pogoršava položaj radnike, ne poboljšava.

Smisao svega ovog je samo politička igra za bodove na izborima, i prikrivanje nesposobnosti države da provodi vlastite zakone, pa onda donosi nove, pa onda nove s novim iznimkama u odnosu na one prethodne itd dok se ne zapetlja opet pa na ustavnom sudu sve padne u vodu pa opet nanovo...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 06.07.2023. at 12:13

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A znači te zabrane su za dobrobit nas a ne radnika u dućanima... Znači treba nas educirati kako trebamo živjeti svoj život, što je dobro za nas a što ne... nekako mi se čini da u Hrvatskoj ima malo većih prioriteta za preodgoj stanovništva od običaja jednog dijela da ode u shopping centar nedjeljom, ili vozi djecu popodne na aktivnosti, dapače jako mi je upitno uopće postojanje takve potrebe. No moguće da drugi misle drugačije.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A znači te zabrane su za dobrobit nas a ne radnika u dućanima... Znači treba nas educirati kako trebamo živjeti svoj život, što je dobro za nas a što ne... nekako mi se čini da u Hrvatskoj ima malo većih prioriteta za preodgoj stanovništva od običaja jednog dijela da ode u shopping centar nedjeljom, ili vozi djecu popodne na aktivnosti, dapače jako mi je upitno uopće postojanje takve potrebe. No moguće da drugi misle drugačije.
    Bravo! Upravo tako i ja razmišljam. Posve si u pravu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •