Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Ja se slazem s lili skroz. Zasto normalizirat sjedenje u autu od 17-21.30.i razvazanje djece po aktivnostima npr. (radila sama to, sad se pitam zasto i sto je dobil od tih badmintona, gitara itd.). zasto normalizirat rad do 18 h i da sw jedini alobodan trenutak ima nedjeljom. Trgovina, ugostiteljstvo i medicina nisu iste stvari. Bas mi je zapravo fora kako Vincek prezibljava o dobro posluje bez rada nedjeljom Nije RH izmislila komcept nerada trgovina nedjeljom. Big drama oko kruha i tenisica itd., prilagodili amo se pandemiji, razdvajanjh smeca di necemo ovome. Meni je poruka planiranja i uvazavanja jednig dana u tjednu u kojem nije sve dostupno dobra
Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Ako ne umiru od trovanja ljudi u ostalim zemljama gdje se ne radi nedjeljom, necemo ni mi. A ako mogu restorani, sto onda ne bi ni lom-ovi, skole, sve zivo, pa hajmo ful osluzbenit zivot 24/7. Veliki shopping centri nisu mus A sta cemo sa svima nama lad dodje AI, nece nas shoppigiranje spasit.

ina33, potpisujem svaku tvoju riječ.

Jadni mi, sve druge zemlje mogu, al ne mi ne možemo. Sve tekovine EU koje nam odgovaraju prihvaćamo, a ono što nam ne odgovara bljak, neizvedivo, besmisleno, problem No.1,2, 3...hrvatski način smišljanja mogućih problema umjesto fokusa na "problem solving" mah...

Kad pročitam neke postove, dolazim do zaključka da nama baš trebaju zabrane (takav smo "prekreativan" narod, uvijek bi nešto smislili i našli rupu u zakonu).