Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
Svugdje rade hitne službe, one koje spašavaju živote i rješavaju velike infrastrukturne incidente: hitna, vatrogasci, policija, komunalne intervencije. Sve ostalo apsolutno nije nužno da radi i možemo bez toga.

LOMovi itekako već sad rade vikendima, ja bila bar par puta u dežurnu ambulantu nešto rješavati da ne idem na hitnu zbog upale uha, mastitis i sl. Škole mnoge rade navečer i vikendom (ne ove redovne nego jezika, pripreme za mature i sl). A bogme i nastavnici u školama rade (u fušu) instrukcije vikendom. Ako ima kupaca možda bude i ponude. Osim ako zakonski ne zabranimo neke... ili sve.
Ja bih radje da kulturoloski vezani za 24/7 idemo prema zapadnim zemljama koje imaju slobodni vikend za skole i ducane osim dezurstca, a ne prema radu 3 posla zbog prezivljavanja vikendom itd. tipa kakp zamisljam ameriku il stajaznam....japane, kinu itd.

Zasto bi moralo bit 0-1, to nije nigdje, u vecini imas dostupnog dra, al nije o glavu dostupan profa iz matke, to samo ucsvracuje suludost toga. Mislim...ima kupaca za sve, al lijepo nesto onda zakonski zabranis jer mozes trzostu pustit pa toga nema ama bas nigdje, mislim ni.u trumpovim mokrim snovima.