Brašno koristim skoro samo za palačinke, kolače pečem par puta godišnje i onda odem kupiti prašak za pecivo i brašno, inače mi brašno ne treba.
Ulje mogu imati 2, max 3, više od toga mi ide na živce.

Smrznuto meso mi ne znači puno jer ja ne mogu tako planirati, nemam opciju planirati kad ću to meso odmrznuti i napraviti, to se skoro nikad ne dogodi. Previše puta sam navečer nešto izvadila da se odmrzne i onda sljedeća dva dana nisam uspjela kuhati s tim mesom (jer na kraju nismo bili ni doma, ili smo jeli nešto što se pripremi za 15 minuta) i onda treći dan bacam meso u smeće jer mi ima sumnjiv miris.
Mogu imati nešto za "crne dane", ali me živcira jesti nešto što stoji pola godine u škrinji. Ništa od mene i kupovanja svinjskih polovica .

Povrće ako sam ga kupila za više od 2 dana unaprijed će završiti trulo u smeću. Imam u škrinji smrznuti grašak, špinat i tako nešto.
Ne znam koju bih hranu imala u većim količinama doma osim konzervi, a i to me živcira ako imam više od 3 nečeg istog. Jednostavno želim prvo potrošitit te 3 konzerve i onda otići po nove.

Većinu dana mi je teško planirati, i nemam ritam da znam da ću u toliko sati doći doma i tada kuhati. Nego kako koji dan ispadne. Ranije sam sto puta bacala meso, jaja i sireve, sad kupujem samo za par dana unaprijed... pa ako smo doma odem kupiti još, ako nismo doma, barem ne bacam.