Da... taj drugi argument "žao mi je tih žena" mi još više ide na jetra .

Tako mi je prijetvoran, kao humani smo, a u suštini je tako pi.dinski. Nemam bolju riječ .

Toliko neesencijalnih i po život nebitnih usluga i proizvoda koristimo od ljudi koji rade po noći, kasno navečer ili počinju raditi 2 sata prije zore... a evo, baš smo sad odlučili biti fini oko jedne skupine jadnih žena. Nije nam žao žene koja nam u ponoć usisava oko radnog stola i pere uredski wc? Šta imamo biti toliko komotni, pa svatko bi se sigurno mogao organizirati, pa neka ljudi iz ureda prije nego idu malo operu wc i usisaju oko stola. Jadna žena ne može cijeli tjedan, svaki tjedan, cijelu godinu, nikad u životu (osim na GO) provesti večer s djetetom jer se uredi čiste navečer.

Karikiram, ali i ne... jer istina je... ta žena 5 poslijepodneva/večeri u tjednu ne provodi sa svojom obitelji i dalje ne razumijem... zašto smo tako fini samo prema jednoj skupini jadnih žena i to je kao neki ultimativni svemirski argument, riješili smo svu svoju karmu jer smo osigurali blagajnici nedjeljni ručak.

Za razliku od nas nesposobnih i neorganiziranih gadova koji bi htjeli da blagajnica radi od 0 do 24, 7 dana u tjednu.

Postoji li ijedan drugi argument osim:
1. Ljudi su danas prekomotni
2. Blagajnica mora nedjeljom ručati s obitelji