Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
Slažem se annie, al ni ja nemam pojma za Zagreb i dućan na kolodvoru i da nije bilo tog članka o gužvi, i dalje ne bih znala. Već sam pisala kako rijetko kupujem nedjeljom.
Isto tako, naša turistička mjesta na moru nemaju kolodvore, pa je pitanje što oni mogu otvoriti jer je opet netko , mislim Jelena, napisala kako je sad nedavno kupovala nedjeljom u nekom malom mjestu.

Da se sad ne bi svađale, možda ne čitam pažljivo, al mi je ostalo kako si decidirano napisala kako u Austriji dućani uopće ne rade nedjeljom. Slično se tvrdilo i za druge zemlje.

Nas nekoliko je napisalo kako na svojim poutovanjima nismo imale problema sa nemogućnosti kupovine. S tim da baš pamtim male privatne dućane koji doslovno rade od 0-24, obično vlasnici nisu domicilno stanovništvo.
Netko te zamolio da nam napišeš postoji li u Austriji Zakon kojima je propisana zabrana rada, ali to ti se nije dalo tražiti.

Kako mene stvarno ne inkomodira to što su dućani nedjeljom zatvoreni, ponovit ću ono što sam već napisala, a to je Horuk donošenje Zakona u ovoj maloj zemlji bez promišljanja i pogleda u sadašnjost i budućnost. Najgore od svega će biti ako se taj Zakon za koji mjesec promijeni
Ma kakvo svađanje, nije mi na kraj pameti. Na godišnjem sam, u Hrvatskoj , ne čitam svaki post pa neke stvari preskočim ili i ne zapamtim. Nisam ni zakon počela čitati, budem možda za vikend pa ti ga mogu sažet na hrvatskom.