Pokazuje rezultate 1 do 50 od 661

Tema: Rad nedjeljom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    meni je smijesno ovo nek ne rade benzinske/ducani, izorganiziraj se i tankaj subotom
    nedjelja je prikladnija za setnje i voznje biciklom
    u kojem je to svemiru propisano?
    nekom tvom osobnom? fantasticno, ti setaj i bicikliraj
    ja zahtijevam mogucnost da iz ko zna kojih razloga ulijem gorivo u svoje vozilo i nedjeljom i njime se vozikam di mi srce zeli, cak i na taj famozni rucak s obitelji koja je x km daleko

zasto sebe stavljate ko mjerilo drugima
    to sto je vama nesto prikladnije ili se mozete nekako drugacije organizirati, pa, bas lipo za vas
    ne zabranjujte zato nesto ostalima
    Ma summer bila sam ironična jer mi ide na živce sto se masa toga svojim štapom mjeri.
    Na tragu toga je ta benza i to što MENI ona treba jednom ili niti jednom u mjesec dana.
    Ali da, ako je netko pobornik ne rada trgovina zasto pobogu onda ne bi i benze zatvorili, pa i ti ljudi bi ručali doma nedjeljom.
    Ja ne samo da ne podržavam ovaj zakon, nego sna jako protiv toga, baš iz obrane radničkih prava. Bojim se da će prije svega doći do viška radne snage. Ako nikog drugog onda studenata.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma summer bila sam ironična jer mi ide na živce sto se masa toga svojim štapom mjeri.
    Na tragu toga je ta benza i to što MENI ona treba jednom ili niti jednom u mjesec dana.
    Ali da, ako je netko pobornik ne rada trgovina zasto pobogu onda ne bi i benze zatvorili, pa i ti ljudi bi ručali doma nedjeljom.
    Ja ne samo da ne podržavam ovaj zakon, nego sna jako protiv toga, baš iz obrane radničkih prava. Bojim se da će prije svega doći do viška radne snage. Ako nikog drugog onda studenata.
    pa da, slazemo se onda
    a ovo s viskom radne snage mi je u stilu onog sta se vec pisalo
    neka sta, idu cistit apartmane, pa i nedjeljom ili u nehumane ure
    u trgovini mislim da nece biti manjka
    i bas je lipo pisati za tudje poslove da nema bojazni
    ajde sta, dobit ce otkaz, nac ce negdi drugo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •