Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Potpis na Lili, Žuta - drži se!

Djeca rastu i s vremenom će steći ispravan stav o roditeljima na temelju njihovih djela, a ne riječi.
ili neće....

podrška žuta, ali nažalost, moraš biti spremna na sve u životu.
možda djeca kasnije shvate, ali može se dogoditi i da ne shvate nego čak krenu obrnutim putem. počnu idealizirati drugog roditelja i odu od tebe.
nažalost, s ovom presudom nije sve riješeno i životni putevi nisu uvijek posuti cvijećem ...

daješ sve od sebe, i daj uvijek još malo i više!
nažalost, ti si mala takvu situaciju s partnerom pa ste morali na sudsku procjenu roditeljstva. ja sam sigurna da je među svima ostalima koji nisu/nismo morali prolaziti sudsku procjenu roditelja s istim obrascima ponašanja tako da bi/bismo dobili osto takvu procjenu... a mnogi su još i gori pa nikada ne dođu na sud.

ti si na forumu među najotvorenijim osobama, i vjerojatno imamo svi neko svoje mišljenje ili savjet koji ti želimo dati, pa ću ja sad opet ponoviti - primarno ti je pronaći posao da se makneš od cjelodnevnog boravka s djecom i jednostavno da se mozak okupira drugim brigama, financijski ćeš biti sigurnija ... tada će mnoge situacije biti manje dramatične; i drugo - neki sport, neka druženja, uglavnom raditi na sebi i maknuti ogorčenost jer tako odbijaš druge ljude od sebe, a u mnogim ljudima možeš naći nove prijatelje koji će ti rado pomoći i dijeliti s tobom dobre i loše trenutke.