Bok cure.

Himalaya a da kreneš s mjerenjem bazalne? Ne znam jesi ju do sad mjerila, ali mislim da dosta pomaže u detekciji O. Može i ona biti zbunjujuća kad imaš ovako glupe temperature i cikluse kao ja, ali virujem da to kod tebe neće biti slučaj.

Beck kakvo je kod tebe stanje s temperaturom?

Lotus i meni je najgore to "gubljenje" mjeseci. Jutros se baš razmišljam. Zadnja 4 miseca sam imala 2 ciklusa (drugi još traje) i možda jednu O. Ta spoznaja da su sad evo prošla 4 miseca me baš ubedirala. Što se tiče promjene doktora to ti toplo savjetujem. Ja isto se spremam od kraja prošle godine prominiti doktora. I evo napokon sam se odlučila za taj korak i preporodila. Po preporuci sam odabrala jednog doktora u Jastrebarskom iako sam u Zagrebu. Jedva čekam ponedjeljak sad da vidim kakav će mi biti i što će reći.

Himalaya ja sam dobro. Imam nekad loše dane, ali to je sve sastavni dio ovog procesa. FF mi je jutros maknio onu pretpostavku da je bila O. Ako je suditi prema prošlom ciklusu onda bi mi trebala biti O nekad u sljedeća 4 dana. Pokušavam razmišljati pozitivno, što je veći ovaj broj dana ciklusa to će prije M doći. Držite mi fige samo da ne potraje duže od 65 dana. Na to sam spremna, a sve više od toga uffff...neću ni razmišljati o tome.