Bok cure! Hvala na dobrodošlici

Danas mi je 24.dc. Ne znam je li pravilo da se krene od 1.dc ili? Nije da očekujem nešto previše jer ni bazalnoj ni po LH trakicama a ni po (.)(.) još nije bila O.
Inače me znaju bolit cice po dva tjedna prije menge, a to sam čitala kao ako boli samo prednji dio da još nije nastupila O, a ako boli sve da je prošla. Držim se toga jer mi je to jedini simptom ovulacije za sad.

Beck hvala na odgovoru i definitivno podržavam tvoje vježbanje. Samo naprijed!
Što se tiče pretraga i ne baš. Kontroliram hipofizu od svoje 17. godine kad sam imala operaciju. Tražila sam doktora početkom ožujka da mi da da izvadim prolaktin i hormone štitnjače. Nalaz je bio super. Rekla sam da ću ga uokviriti jer mi je to prvi super nalaz.

Do moje ginekologice mi je baš problem doći. Nikad ju telefonski nisam mogla dobiti nego većinom odem i kucam na vrata što mrzim raditi. Evo i danas zovem da se naručim. Za sad naravno bezuspješno. Išla sam kod nje u drugom mjesecu nakon pobačaja (to mi je prva trudnoća bila) na kontrolu, ali mi nije ništa posebno rekla. Samo mi je dala da pijem Inofolic prah. Ona mi je rekla kao da imam policistične jajnike i to je bilo to. A doktor na jednom od UZV-ova prije pobačaja mi je rekao da ako nemam simptome tj. imam mengu, nemam izraženu dlakavost i nezz što je još sve nabrojao da onda kao nemam policistične.

Ali da, za sad mi je plan ili prominiti ginekologa pa krenuti s pretragama ili ako u nekom razumnom vremenu dobijem termin kod svoje krenuti s pretragama. A do tad bi se volila družiti s vama