-
Beck hvala ti puno na savjetu. Imam termin kod ginekologice 24.9. pa čekam da odem na pregled. Iako mi se sad čini ko cila vječnost. Čekam i da se ovaj jedan ginekolog vrati s godišnjeg pa ću vidjeti ima li mista kod njega da se pribacim. Mislim vrlo vjerojatno imam nekih problema s hormonima. S prolaktinom sigurno. A s tim da kad su mi operirali tumor na hipofizi su mi i rezali hipofizu što nije preporučljivo, ali tumor je bio i unutar hipofize pa su morali. Nisu mi nikad kontrolirali utječe li to na rad hipozife. Većinom vadim samo prolaktin i idem na MR.
Beck ne znam smijem li to pitati, ali kod koje endokrinologice ideš?
Meni je moja ginekologica rekla kao da imam i policistične jajnike i kao nema veze što ja imam većinom redovite cikluse, ali da je moguće da nemam ovulaciju. Zato sam krenila mjeriti bazalnu da vidim, s obzirom da osim bolnih grudi nemam nikakve druge simptome. Međutim, taman taj prvi ciklus mjerenja sam imala užasno razdoblje na poslu i pretpostavljam zbog stresa mi je ciklus trajao 65 dana. Prema FF imala sam ovulaciju. Ovo je sad prvi ciklus nakon toga. Možda se još nisu hormoni smirili.
Ima li netko možda od vas policistične jajnike? Koji su simptomi? I pijete li kakve lijekove?
Trebam li za folikulometriju sačekati novi ciklus ili?
Svi mi kao govore da se samo trebam opustiti, onda komentari da oni nikad nisu koristili ni trakice ni mirili bazalnu pa su ostali trudni (ni ne znaju za bazalnu ni za trakice, ni za prvu i drugu fazu ciklusa i slično). Mislim vidim koliko malo i ja znam čitajući vaše komentare. Sorry cure na depresivnom postu, ali danas sam baš sva nikakva. Da mi bar M dođe da krenem ispočetka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma