Hehehe joooj sad kad i ja tako. Ja sam ti nekih godinu dana vježbala yogu. To nam je faks di radim plaćao. Dečkima nogomet, curama yogu pa sam iskoristila. Na kraju mi se svidjelo, a mislila sam da će biti dosadno jer sam ja više za skakanje i nešto više aerobno. Yoga mi je djelovala statično.
Jutros sam malo tražila neki video koji mi je ok pa da po njemu udaram. Pokušat ću bar tri puta tjedno, iako bi bilo najbolje bar 15ak minuta svako ujutro.
E ja isto mrzim te grupne programe i teretane. Išla sam s kolegicom možda misec dana na onaj HITT program. I odustala.
Mi inače planinarimo. Tako da sad kad malo popuste ove vrućine idemo opet u planineDobro će mi doći i da se malo zagrijem za planinarenje.
Hahahaa dobar je.![]()
A trudili se jesmo, ali mislim da ništa od toga. Mislim da je bazalna u pravu i da mi još nije bila O. Ako mi bude ciklus kao prošli onda očekujem O 56dc, a to je tek za 10 dana.
Nadam se da će tebi biti normalan ciklus kako si navikla i da školski sve pokrijete. Ja navijam za plusiće.
Kad već spominjem plusiće ne javlja se Jelena. Cilo vrime se nadam da će javiti dobru vijest![]()