-
Hm a kako vama svima odmah od O do M cice budu tako, meni samo par dana pred M. Tipa 4 (a mislim da sam i to puno rekla).
Mislim ja imam poprilično bujne (.)(.) - (košarica D
) pa možda ni ne primjetim ako se ranije napuhnu.... A kamoli da nešto napipam po njima...
Himalaya tako je moja jedna prijateljica, koja je baš jako mršava kao štapić uvijek bila - čim je zatrudnila imala je cice ajmeeee .... a inače ravna skroz...
Kloo mislim da je sve to u principu riješivo kad se primiš svega što doc kaže. A za FF tko zna, teško je sad to tako reći ali budeš vidjela kako će ti dalje ići tempice.
Meni pak budu jako niske - ja sam danas ujutro 35.4 izmjerila i takve mi budu uvijek do O, onda se dignu recimo na 36 - 36.4 .... Čitala sam da može to biti zbog štitnjače i IR koje imam.
Ja nisam vježbala isto jučer ali sam malo po dvorištu kosila travu (imam ja za kositi sat vremena recimo) pa računam to kao trening haha
E a danas mi je zadnji dan na poslu, od danas tjedan dana sam na g.o. - idemo sutra na svadbu pa u nedjelju ili ponedjeljak na more.
A na moru planiram da smo što više u pokretu pa ću to isto tako računati pod vježbanje lol
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma