Bok cure!
Lotus držim fige da ste smućkali nešto i da nalazi budu dobri. Javi se kad dođu nalazi.
Heheh sve ste vridne to je super za čuti. Himalaya kad ste ovih 5 možeš još i taj jedan.Ja se isto nadam da ćete uspjeti ovaj ciklus.
I mene zanima kako je Garawa. Sretna sam jer mi polako sad sve dolazite u (Ne) čekalice kad već ja nikako da dođem doli kod vas.
Beck jesi koristila Kinderwunsch? Čekam dojmove heheheh. I baš si me nasmijala s današnjom listom za 32.08.
Jooooj cure sve što ću vam reći je 52dc!!!!
Beck išla sam odma u ljekarnu nakon tvoje poruke da si imala dosta sluzi od ulja noćurka, ali nisu imali. Kad sam rekla teti u ljekarni kao za ova zadnja dva ciklusa rekla mi je da najbolje da sačekam pregled kod ginekologa i da misli da mi trenutno svi ti preparati na biljnoj bazi neće nešto pomoći. I dalje sam u dilemi jesam imala O ili ne. Temperature mi za sad još uvik jesu iznad 36.2 pa FF i dalje pretpostavlja da je bila O na 45dc.
MM je uzeo uputnicu za spermiogram pa sad trebam vidjeti di da uopće ode to napraviti. Ne znam koliko se čeka na to.

Ja se isto nadam da ćete uspjeti ovaj ciklus.

Odgovori s citatom