Bok cure!

Lotus držim fige da ste smućkali nešto i da nalazi budu dobri. Javi se kad dođu nalazi.

Heheh sve ste vridne to je super za čuti. Himalaya kad ste ovih 5 možeš još i taj jedan. Ja se isto nadam da ćete uspjeti ovaj ciklus.

I mene zanima kako je Garawa. Sretna sam jer mi polako sad sve dolazite u (Ne) čekalice kad već ja nikako da dođem doli kod vas.

Beck jesi koristila Kinderwunsch? Čekam dojmove heheheh. I baš si me nasmijala s današnjom listom za 32.08.

Jooooj cure sve što ću vam reći je 52dc!!!!
Beck išla sam odma u ljekarnu nakon tvoje poruke da si imala dosta sluzi od ulja noćurka, ali nisu imali. Kad sam rekla teti u ljekarni kao za ova zadnja dva ciklusa rekla mi je da najbolje da sačekam pregled kod ginekologa i da misli da mi trenutno svi ti preparati na biljnoj bazi neće nešto pomoći. I dalje sam u dilemi jesam imala O ili ne. Temperature mi za sad još uvik jesu iznad 36.2 pa FF i dalje pretpostavlja da je bila O na 45dc.

MM je uzeo uputnicu za spermiogram pa sad trebam vidjeti di da uopće ode to napraviti. Ne znam koliko se čeka na to.