Kloo, razmišljala sam da krenem s bazalnom i krenut ću od sljedećeg ciklusa iako mi se čini da će i meni ovaj ciklus biti dug. Nadala sam se da zbog duphastona će to biti kako treba, ali očito neće. Loši dani su nažalost sastavni dio ovog procesa. Točno je tako kako si napisala. Većinu vremena nešto čekaš i čini ti se kao da vrijeme prolazi. Ja sam puno toga odgađala zbog moguće trudnoće - promjenu posla, putovanja i slično, ali sad više ne. Iako imam siguran posao u državnoj upravi, voljela bih ipak promjenu. Tako da s ničim više ne odugovlačim jer ovo vrijeme koje mi prolazi u čekanju neću moći vratiti.

Lotus, ja ti neću svog preporučiti jer se dugo čeka na preglede i nije u Rijeci, ali meni uvijek izađe u susret jer sam toliko dosadna da mu bude slabo kad me vidi i želi mi što prije udovoljit samo da me više ne vidi . Mislim da sam već negdje čitala preporuku za ginekologe u Ri - možda na fejsu u Rodinoj grupi neplodnost ili na nekom od prethodnih Odbrojavanja. Sretno u svakom slučaju!