Himalaya evo ja ti stvarno toplo preporučam mjerenje bazalne. Ne znam kako je drugim curama, ali meni to uopće nije tlaka. Već je 4 miseca prošlo od kad mjerim, a iskreno u ničemu do sad nisam bila toliko dosljedna. Uopće mi ne predstavlja nikakav problem. Ti i Beck imate i ostale simptome za O ako se ne varam pa će vam ovo super doći kao potvrda. Kod mene je problem što ovisim samo o toj bazalnoj.
Jooj ja isto toliko stvari odgađam zbog trudnoće. Prošle godine u ovo vrime je bilo kao ok to je to tražim drugi posao. Onda sam ostala T pa ok dok se sredilo sve oko pobačaja. Sad sam u začaranom krugu iz kojeg ne mogu van. Užasno mi je na poslu što vjerujem da ima ulogu u mojim ciklusima, a kao ne bi dala otkaz jer se stalno nadam T. Sad sam se dovela u situaciju da jednostavno ne mogu više. Planiram dati otkaz u ovakvoj situaciji s koronom, a da nemam drugi posao. A to što si rekla vrime ide, ja samo nešto čekam, a to vrime više nikad neću vratiti.
U svakom slučaju veselim se što ćeš nam se pridružiti s mjerenjem bazalne. Nadam se da ti ipak neće biti predug ciklus. I sretno s pokrivanjem.