-
Žao mi je Ivchy. Kažu da je broj antralnih folikula bitniji pokazatelj od amh. To su folikulu koji se vide na početku ciklusa i njih se pokušava stimulirati. Vjerojatno će ti o tome više reći ginekologinja. Ne znam koji su vam planovi i u kojem smjeru idu vaša razmišljanja, ali vi ste slučaj za mpo doktora. Zaboravila sam koliko imaš godina, ali ja bih svakako probala nekoliko mpo postupaka (do 42.godine kaže zakon da možeš preko hzzo) i ne bih odustala od kućne radinosti, ako je samo u meni problem, a ne npr i u spermiogramu. Gle nada uvijek postoji, čuda se događaju. Možda si ti jedna od sretnica, ali kažu da je jedina efikasna metoda liječenja s ovako lošim nalazima donacija jajnih stanica. Iskreno, ja bih razmislila o tome kao o opciji. Ja sam takva, kad si nešto naumim ja ću okrenuti zemlju da to ostvarim. Moja prijateljica ima slične nalaze kao ti i predložena joj je donacija. Ona će za par mjeseci 35 godina i ima 2 neuspješna ivf-a iza sebe. U stimuliranim je dobivala po 1 stanicu i eto okrenuli su se donaciji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma