Pokazuje rezultate 1 do 50 od 713

Tema: Odbrojavanje 3/2020 by Pikulica1985

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Himalaya jako su česti ti hematomi. Moja kuma je imala hematom točno iznad ploda, ali sve je dobro završilo. Moj mali šećer ima već godinu i 2 mjeseca. Slušaj doktore i strogo miruj, a mi ti šaljemo pozitivne vibre da bude sve ok. Sad čekaš pregled sljedeći tjedan ili moraš na kontrolu i ranije?

Garawa po meni je isto crta obećavajuća. Slažem se s Himalayom. Piški svako jutro jednu i gledaj kako tamni. Po meni digitalni nema nekog smisla. Ja sam ga kupila za prošlu trudnoću, ali više iz razloga što nisam znala koliko sam točno trudna jer sam imala dug ciklus. Brzo ti nestane onaj plus tako da nemaš od njega ništa. Ti ćeš znati koliko si trudna. Kupi si neki u sticku, kad crta već bude dosta vidljiva pa da imaš za uspomenu. Ja još čuvam svoj ClearBlue.

Beck jel ima kakvih novosti kod tebe?

Lotus kako si ti?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

E da Kloo, dobro si me sjetila da napišem - dobila M jutros.... Nek sam ja nju dočekala...
    Bilo je dosta bolno, popila tablete već 2 i čekam 16h da se sklupčam pod dekicu...

I da, moram svoju ginićku zvati da se naručim ....
    Isplakala more suza jučer, dragi me pitao što mi je a ja sam eksplodirala... mrzim pms.
    Danas sam kao da se ništa nije dogodilo haha

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •