-
Kamo otići
Mogu li se ja prikrpati pitanjem iako (još) nisam rastavljena? Naime, već duže vrijeme nam ne ide u braku i ja intenzivno razmišljam o tome da odem. Problem je u tome što nemam kuda otići, živim u MMovoj kući koju je on kupio prije braka, ali smo ju zajednički uređivali. Doduše, još nismo bili oženjeni, ali smo živjeli zajedno. MM ima i malu garsonjeru u gradu koja je prazna i stalno mi se mota po glavi ideja da odem s Nušom tamo. E sada, imam li ja ikakva prava biti tamo ili me on može izbaciti van? Znam da pravno ono sto je njegovo naslijeđem ne ulazi u podjelu imovine, no ima li možda kakva caka.... Plaća mi nije dovoljna da iznajmim stan, a opcija da živim s roditeljima ne dolazi u obzir. Ja normalno radim i moja je plaća nešto veća od njegove.
Ako itko ima neku ideju...help :/
-
a kaj ja znam
odi tam u garsonjeru pa ces vidit kaj ce bit dalje
ak je neki normalan ne bu vas valjda istjerao
ak nije hebi ga
sljedi borba
-
da, sve ovisi o tome u kakvim ste odnosima...ak je i on svjesan krize, ak je normalan i ak se slaže s tobom da bi bilo bolje da se na neko vrijeme odvojite, onda ne bi trebalo biti problema. a ak ne, e onda :/ to ti najbolje znaš.
-
Ma svjestan je on krize, kak ne. Do sada je bio normalan, al nikad ne znaš kad se neko može povampiriti...Ne preostaje mi drugo nego da ga uz zid prislonim 8)
-
Mislim da bi trebala dobro razmisliti da ti se ne dogodi da te istjera iz stana, a u tom slučaju bi mogao i tražiti malenu tvojih nesređenih stambenih prilika. Ne želim coprati, ali ja sam prošla sličan pakao, a imala sam vlastitu kuću. Budi pametna i želim ti svu sreću!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma