Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kamo otići

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Kamo otići

Mogu li se ja prikrpati pitanjem iako (još) nisam rastavljena? Naime, već duže vrijeme nam ne ide u braku i ja intenzivno razmišljam o tome da odem. Problem je u tome što nemam kuda otići, živim u MMovoj kući koju je on kupio prije braka, ali smo ju zajednički uređivali. Doduše, još nismo bili oženjeni, ali smo živjeli zajedno. MM ima i malu garsonjeru u gradu koja je prazna i stalno mi se mota po glavi ideja da odem s Nušom tamo. E sada, imam li ja ikakva prava biti tamo ili me on može izbaciti van? Znam da pravno ono sto je njegovo naslijeđem ne ulazi u podjelu imovine, no ima li možda kakva caka.... Plaća mi nije dovoljna da iznajmim stan, a opcija da živim s roditeljima ne dolazi u obzir. Ja normalno radim i moja je plaća nešto veća od njegove.
    Ako itko ima neku ideju...help :/

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a kaj ja znam
    odi tam u garsonjeru pa ces vidit kaj ce bit dalje
    ak je neki normalan ne bu vas valjda istjerao
    ak nije hebi ga
    sljedi borba

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

da, sve ovisi o tome u kakvim ste odnosima...ak je i on svjesan krize, ak je normalan i ak se slaže s tobom da bi bilo bolje da se na neko vrijeme odvojite, onda ne bi trebalo biti problema. a ak ne, e onda :/ to ti najbolje znaš.

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma svjestan je on krize, kak ne. Do sada je bio normalan, al nikad ne znaš kad se neko može povampiriti...Ne preostaje mi drugo nego da ga uz zid prislonim 8)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da bi trebala dobro razmisliti da ti se ne dogodi da te istjera iz stana, a u tom slučaju bi mogao i tražiti malenu tvojih nesređenih stambenih prilika. Ne želim coprati, ali ja sam prošla sličan pakao, a imala sam vlastitu kuću. Budi pametna i želim ti svu sreću!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •