-
Draga Vera,
Upravo sam se zbog njega i doselila s drugog kontinenta natrag u hrv. Tad su pocele strahote s njegovima. Dala sam otkaz tamo, sad povratka nema, ta industrija je potpuno propala ove godine. Moji na zalost nemaju mjesta, a i nisu ni oni najdivniji. Nije ovo sad tema, ali cisto da ne ispadne da imam opcije:
Mi smo uobicajene religije za ovo podrucje dok je moj otac iz pak trece zemlje otisao u njemacku prije 30god i tamo postao pripadnik jedne sekte. Posto ja od najranijeg djetinjstva odbijam tu sektu, cak me stavio u djecji dom. Bio mi je zivot bas tezak, tek sad stvaramo neki normalniji odnos. Ali bolje i on i njegova zena takvi nego ovi koji bi me bacili s balkona. Ocu jos nisam rekla za trudnocu niti ga ista oko zdravstvenog smijem pitati jer bi htio znati zasto pitam. Trudna sam 8+3 i jos cekam termin za prvi pregled kod ginekologa. Dok se pregled i svi testovi ne obave, ne mogu to roditeljima spominajti jer je i trudnoca prije braka njima smrtni grijeh, a kamo li da moramo prekinuti trudnocu zbog nekih anomalija.
Jesam ga sad zakomplicira, moj zivot je sve samo ne jednostavan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma