-
Ne znam kako bi tvoj problem riješio porod u Njemačkoj. Kako bi mogla TI donijeti odluku, ili netko tvoj ako bi bila u nekom hitnom stanju? Prvo je pitanje da li bi uopće razumjela što te pitaju. Nije to pitanje kakvu kavu voliš i što misliš o Trumpu, to je stručni vokabular, a kad ti nije dobro još teže komuniciraš. Ja sam potpisala nekakav papir, da dozvoljavam operaciju i sve što treba uz to, bez da sam mogla pročitati dokument jer sam bila u vrlo teškom stanju. A mogla sam savršeno bez prevodioca i rječnika razumjeti što piše u tom dokumentu.
Zašto misliš da je njemačko osoblje toplije od hrvatskog, bez obzira na tvoje loše iskustvo? I da bi te u hitnoj situaciji primili blago za ruku i skicirali ti na papir gdje bi te recnuli, i što ti ili tvoj suprug mislite o tome, da im na nekakvom broken njemačkom objasnite kakav je vaš stav o procjeni liječnika.
Ne znam, neovisno o realnom administrativno-financijskom problemu, čak i da to preskočiš, nisam sigurna da bi bila zadovoljna s tretmanom. Uz činjenicu da prosječni Nijemac nije zaljubljen u stranca s Balkana.
Ja bih potpisala kaae, da bi ovdje morala poraditi na psihološkoj podršci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma