Pokazuje rezultate 1 do 50 od 137

Tema: Kci lose vidi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je djetetu lakše hendlati jedne fotosenzibilne naočale nego te magnetne ili clip on dodatke. Ja sam sad prvi put uzela taj clip on i "moram" paziti na njih. kad ih skineš, opet ih treba spremiti u futrolu ili kutiju da se ne oštete.
    ako si uzela za sebe koja imaš x*10+ y godina kojoj se ne mijenja dioptrija svako malo bolja je opcija foto , ali za dijete kod kojeg se i u godinu dana zna promijeniti gro dioptrija, to je bacanje novaca....puno para.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ako si uzela za sebe koja imaš x*10+ y godina kojoj se ne mijenja dioptrija svako malo bolja je opcija foto , ali za dijete kod kojeg se i u godinu dana zna promijeniti gro dioptrija, to je bacanje novaca....puno para.
    ja već 10 godina imam dioptrijske sunčane koje su koštale bezbroj i pažljivo se spremaju u kutiju svaki put kod svakog korištenja. sad sam s novim "običnim" dioptrijskim uzela taj clip on i pazim ga i svaki put vratim u futrolu. Kao dijete u osnovnoj sam imala fotosenzibilne (ok, meni dioptrija nije divljala pa nisam imala problema sa stalnom promjenom stakala i posljedično troškom)

Samo mi se čini da je djetetu lakše imati jedne fotosenzibilne koje su ti na glavi cijeli dan i koje ne skidaš/stavljaš/pažljivo spremaš u futrolu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •