Pokazuje rezultate 1 do 50 od 137

Tema: Kci lose vidi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ove obične su koštale 110€, kolko onda mogu doć fotosenzitivne takve? eh da al je bio popust 40%
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 23.04.2025. at 15:43

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    ove obične su koštale 110€, kolko onda mogu doć fotosenzitivne takve? eh da al je bio popust 40%
    ne mora se mijenjati okvir, možeš samo zamijeniti stakla u nekom času. cijena ovisi o dioptriji, debljini stakla, premazima... teško je samo reći. možda netko tko radi u optici moože znati. odeš s nalazima i pitaš

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ali i računaj da ćeš morati ostaviti bar koji dan d ti se to napravi, osim ako budeš delala u pravoj optici u kojoj možeš naručiti stakla, pa te zovu kad stignete pa ti onda dogovorio kad će ugradnja biti, tih sat- sat pol bu zadržala bez oblaka u parku .naravno tad ne računam d je Adrialens to odredište!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ali i računaj da ćeš morati ostaviti bar koji dan d ti se to napravi, osim ako budeš delala u pravoj optici u kojoj možeš naručiti stakla, pa te zovu kad stignete pa ti onda dogovorio kad će ugradnja biti, tih sat- sat pol bu zadržala bez oblaka u parku .naravno tad ne računam d je Adrialens to odredište!
    Ja bih napravila još jedne. Ove s klasičnim staklima uvijek mogu ostati kao backup.

(Offt. Čovječe, koliko smo mi imali doma starih dječjih naočala - punu vrećicu... Trebalo bi to preračunati u eure, hehehe.... To je bila stvar na kojoj nikada nismo štedjeli. Imala sam Diners karticu samo za to.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •