-
Bili smo danas prvi put u pedijatra s mjesec dana, otpusten je s 3800 a danas smo vagani 5200 sto je super, maleni je iskljucivo dojen, bas nas je pedijatrica pohvalila da samo tako nastavimo
)
Imam dva pitanja:
1. Cini mi se da u lijevoj dojci mi ima manje mlijeka, maleni ne zaspe nakon podoja iz nje ili kad zaspe brzo se budi (gladan je). Takodjer dugo je cica i nikako se ne zasiti,takav imam osjecaj. Otisla sam provjeriti s izdajalicom i stvarno iz te dojke sporije ide mlijeko,dosta sporije nego iz desne. Do cega bi moglo biti, a dajem podjednako i jednu i drugu dojku, ako funkcionira po principu ponude i potraznje trebalo bi i u njoj biti mlijeka kao u desnoj?
2. Kad mi dijete pocne sisati desnu dojku jako me zaboli,boli mozda 10ak sekundi (da zvijezde pobrojim) i nakon toga bude ok, nije bolno,samo taj pocetak bude jako bolan. Na bradavixi nema vidljivih ostecenja. Do cega bi moglo biti?
I da se pohvalimo, od pisanja prvog posta prestali smo sa sesiricima u potpunosti, maleni je poprilicno izvukao bradavice te vise nemamo potrebe za sesiricima...
) Sad smo u potpunosti 'all natural '
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma