Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: Hrabro prema sreći

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na stranici adopta.hr u datoteci (adoptateka) ima PDF "Želimo posvojiti dijete iz druge države".

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Na stranici adopta.hr u datoteci (adoptateka) ima PDF "Želimo posvojiti dijete iz druge države".

Hvala na informaciji! pronašla sam.

Da li ima netko u zadnje vrijeme da je uspio realizirati međunarodno posvojenje, htjela bih čuti uspješno iskustvo ) (čitala sam o afričkim posvajanjima i cijelom situacijom 2012 godine kada je gospođa nakraju završila na sudu zbog "kupovine" djeteta, stoga bih zaista htjela "čuti" realno i legalno svjedočanstvo).
    To je ovdje velika "tajna" a vidim da je moguće , međutim zaista mi nije jasno zašto je to nekakav bauk podjeliti. Postoji još ljudi koji žele to ostvariti i biti sigurni u cijeli postupak.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jodoni prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na informaciji! pronašla sam.

Da li ima netko u zadnje vrijeme da je uspio realizirati međunarodno posvojenje, htjela bih čuti uspješno iskustvo ) (čitala sam o afričkim posvajanjima i cijelom situacijom 2012 godine kada je gospođa nakraju završila na sudu zbog "kupovine" djeteta, stoga bih zaista htjela "čuti" realno i legalno svjedočanstvo).
    To je ovdje velika "tajna" a vidim da je moguće , međutim zaista mi nije jasno zašto je to nekakav bauk podjeliti. Postoji još ljudi koji žele to ostvariti i biti sigurni u cijeli postupak.
    Ne bi te to trebalo baš čuditi da ljudi ne dijele takve priče. Treba djecu zaštiti. "Bijela" djeca se relativno često posvajaju, kod djece s drugih kontinenata je dosta teško zadržati anonimnost. Ja sam upoznala na moru obitelj s djetetom posvojenim iz Afrike. Oni su tamo živjeli u to doba pa su posvojili ostavljeno dijete. Ali u principu je nažalost nerijetko priča sa zaradom u pozadini. Možete se učlaniti u udrugu. Možda dobijete informaciju kakvu trebate.

Osobno nemam anonimnost na forumu, stoga nisam za svoje dijete uopće pisala kad je bilo posvajanje u tijeku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •