Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Što se tiče službi, ima baš super ljudi i baš bezveznih. Kao i svugdje. Ja se ni ne sjećam baš nešto tih naknadnih posjeta. Ja sam s dvije psihologinje imala susrete i troje socijalnih, samo jedna socijalna mi je bila bezveze. Nisam ju ni doživljavala, odradila sam što je trebalo službeno.

Ali jedna znatiželjna baba s kojom nisam ni imala susret, niti je imala veze s našim slučajem, neki deseti CZSS, je bila krajnje neprofesionalna, doslovno za sudsku tužbu. Naprosto je žena odala neke podatke o našem djetetu u nekom neobaveznom razgovoru s trećom osobom. Malo si je pogledala i nije zadržala za sebe. To me baš boli.
Mene je tako socijalna radnica koja je bila zadužena za našeg sina naljutila što je biološkoj obitelji iz koje je dijete oduzeto po hitnom postupku i oduzeta im roditeljska prava rekla gdje dijete udomljeno.Dok su djeca kod nas bila na privikavanju biološki otac ih je tražio kod udomitelja.Nama iz centra ništa nisu rekli samo me psihologinja iz centra nazvala i upitala mislimo li i dalje ostati kod posvojenja te djece. To mi je bilo čudno pitanje.Tek poslije potpisivanja rješenja udomitelji su nam rekli da ih je tražio biološki otac i da su mu jer ih je molio dali sliku od djece.