Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: Hrabro prema sreći

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sirius, to sto je tebi rekao je meni k a t a s t r o f a, to reci trudnici koja se upravo poradja i vec je u stresu i od poroda i od toga sto se mora osigurati hitni prijevoz za njenu bebu, brige za zdravstv.stanje bebe i kako ce sve proci....pa samo da te potapsao i rekao ne brinite mama, dat cemo sve od sebe. Samo se vi sad fokusirajte na porod, prijevoz ce bit spreman.

Ja vec godinama tupim da na Medic.fakultet trebaju pod hitno uvesti neke predmete/kolegije iz podrucja komunikologije i to da ih imaju svaku godinu od prve do zadnje.

Nevjerojatno mi je koliko izvrsnih lijecnika ne zna "osnove komunikacije" sa svojim pacijentima odnosno ima losu i neadekvatnu komunikaciju. Ne kuzim da ne vide sami da trebaju poboljsat svoje komunikac.vjestine, da im to nitko ne kaze (ili osoblje bolnice ili pacijenti). Pacijenti su doduse najcesce trenutno u nekim teskim situacijama, pa se ljudi ni ne snadju, sto je razumljivo.

A one dr. koji uopce ne slusaju sto im pacijent govori da ne spominjem.

Naravno ima i divnih dr.specijalista koji znaju komunicirat upravo kako i treba sa svojim pacijentima,al nazalost oni su u manjini prema iskustvima iz mog okruzenja (moje sire obitelji, rodbine, prijatelja..).

Da ne idemo OT, samo sam to htjela prokomentirat.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.02.2022. at 21:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •