Onda ću dizati temu iz pepela 2029., tad će mi biti 10 godina braka pa ćemo vidjeti.

Ali ne, i dalje mi ne odgovara ideja kompromisa. Ja to ne znam objasniti sad, ali evo ovo što Munkica kaže. Ne bi ni meni, a sigurna sam ni mužu bio gušt da ide po kompromisu. Ma zapravo i objasnila sam ono što mislim, možda i jeste pretjerana romantika, ali u svakom slučaju mi pokretač seksa mora biti želja. Što naravno ne znači uopće da se svi seksaju zbog želje, ja vjerujem da postoje i takvi kompromisi, ali i pitam vas zato što mi nije jasno.

Realizacija kompromisa mi nije jasna. Kao netko ima veću želju, netko manju, pa ajd, nađemo se na lupam, 3 puta tjedno. Osoba koja ima potrebu za manje od toga je onda baš jako nezadovoljna, ili mi se barem čini. To mi je tek onda prisila. Neću reći silovanje jer računam da je na kompromis pristala. Ali prisilan broj odnosa tjedno samo u svrhu ispunjavanja nekog dogovora. Ne čini mi se kao sretno rješenje.

Ali dobro, Mitovski je dobro rekla da smo mi odmah otišle u manjak seksa, što ne mora biti slučaj. Pretpostavljam da se na temu ipak svi možemo složiti da bilo kakve seksualne ucjene ne dolaze u obzir. Ali ni to mi se ne čini kao slučaj, vjerojatnije mi je da čovjek traži ideju pa je mislio da bi ženu izlasci i izleti opustili, ne znam.