-
Tangerina, nije bila nikakva savjetnica. Sestre su svaka 3 sata donodile nadohranu a vidile su da se mucimo i ja i cimerica sa stavljanjem bebe na prsa. Cimerica je pitala pomoc pri pravilnom hvatu, a ova joj je odgovorila s drugog kraja sobe da ce beba uhvatit sama. Jedino sto su kontrolirale je jeli imamo mlijeka, tj. uhvati te za bradavicu i zivinski stisne dok ne pocne kolostrum curit i onda je kao ok, imate mlijeka, stavljajte ih da doje. Beba prvih dana izgubi malo na kilazi i to je normalno, a one bi bile dosle i rekle bi da moramo dat nadohranu jer nam bebe gube na kilazi. Cimerica je svojoj curici davala da doji kad je sestra dosla sa nadohranom i ostavila joj da kasnije bebi da ako bude gladna. Beba je nakon sat vremena pocela plakat i ona joj je dala tu nadohranu a za sat vremena dosla nova tura nadohrane. Na upit zasto bebi sad ne da jest ona joj odgovorila da joj je maloprije dala od prosle ture na sto je ova poludila. Pocela na nju vikat da jeli ona normalna, da se ne dava ostajalo mlijeko i da ce joj sad zbog toga beba cijelu noc vristat. I da to mlijeko treba dat u roku 20 minuta. Cinerica se u najmanju ruku zgrozila, a tako i ja. Mala nije vristala, malo je dojila i spavala. Ali sam ja onda ujutro novu smjenu pitala koliko moze stajat mlijeko, sestra mi je rekla da slobodno moze 2,2 ipo sata. Sad, da smo pitale sljedecu smjenu, tko zna kakav bi opet odgovor dobile.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma