Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Beba ne voli mamu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

O, jao, anari23, ma to ti je normalno - stalno je s tobom pa normalno da na tebe ne reagira s tolikim veseljem. To će ti se vjerojatno nastaviti kroz život, ako kod vas bude standardna tradicionalna podjela uloga da ti budeš više s djetetom - mame su nekako više "dosadna logistika" i više "odgajaju" (uglavnom su "loši policajac") - tate su puno manje "davež" (tate su "good cop"), a babe, tete itd. - to je pak čisti užitak - jeeej! To nikako ne znači da beba tebe ne voli i da te dijete neće voljeti kasnije - ti ćeš mu najvjeorjatnije bit osnovna referentna osoba. To samo znači da je sve skroz najnormalnije. E, sad, vezano za maženje - ja sam mazilica i imam mazilicu pa smo se tu dobro poklopile (iako je starija pa me otfikaruje odavno), ali mislim da je to ovako kako Peterlin kaže - stvar karaktera.

Stvarno se ne bih ni najmanje zabrinjavala na tvom mjestu, a pls odmah izbriši tu misao da "beba ne voli mamu", a "slično iskustvo" ti valjda ima pola čovječanstva.

Ja sam pak dugo bila (i ostala) obožavana teta - ali ne bih bila da nećakinje sa mnom žive - onda bih morala (da su manje) i odgajati - pa bih opet bila "davež".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.09.2020. at 17:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •