Citiraj anari23 prvotno napisa Vidi poruku
Jedino me tjesi sto se ni ja ne volim maziti, ali mi fali sa tim malim cudom , izgleda da me majcinstvo promjenilo...e kad vidim da ima tih slucajeva mrvicu mi je lakse ..

Da bas imam osjecaj da sam joj dosadna

Bas tako i mislim, i ako je muz uzme pola sata kada je vrati ona pogleda u mene kao ono dobro tu si i nastavi po svom, ne znam hocu li zazalit ali mi se svida faza mama mama
Hehehe... nadam se da ces tu fazu i iskusiti. Moj stariji je imao fazu "mama mama", ali imao je i razloga - on je u dobi od deset mjeseci ostao sam s tatom i bakom na nekoliko mjeseci preko noci, jer sam ja zavrsila u bolnici na cuvanju druge trudnoce. Sigurno mu je to bio stres.

Mirno uzivaj u svom djetetu. Pomazi je po noci dok spava ili tijekom dojenja. Kad bude veca, pokazat ce ti koji nacin komunikacije joj najbolje odgovara. Sve je u redu. Vecina djece dodje u fazu "mama mama" kad malo narastu i pocnu bolje razumijevati svijet oko sebe. Ako tvoje dijete dodje do toga - dobro, ako ne - to stvarno nema veze. Izgradit cete odnos kakav i njoj i tebi bude najbolje odgovarao.