Moja curka je počela piti sa 9 godina Minirin Melt. Jedna tableta joj nije djelovala, kad je počela piti dvije, prvu noć je bila suha.

Ona je bila na obradi u Klaićevoj, kod dr Abdovića, s 5 godina, Dijagnoza je - smanjeno lučenje hormona koji smanju produkciju urina po noći.
Kako bi ona bila mokra samo nekoliko noći mjesečno..a i ja nisam bila za to da pije hormone...bila je na režimu da mora popiti po 1,5 l vode po danu....i onda nakon 19 sati smo po koji gutljaj ako je jako žedna..
I tako bi bila suha...Ali..nije se uvijek lako ni držati toga...(Zamislite sebe..da li možete ne piti poslije 19h? Ja sam dok se ona tog držala znala pit vodu poskrivečki da me ona ne vidi jer mi je bilo žao..)
Kad bi bio neki rođendan navečer, ili trening nakon kojeg zaista ne može ne piti...znali smo što će biti.
I nije to bio problem ni njoj niti nama ...do 3. razreda i Škole u prirodi ...Tu se ona zabrinula..kako će...I onda smo od doktora tražili tablete..
Da ih ne pije ...sad bi joj bili problem i prespavanci kod prijateljica i kod nas..

Ona ima blizu 11, pubertet je već lovi, i nadala sam se da će ih sad već moći prestati piti...ali još ne može bez njih
(Doduše, u onim ranijim režimima kontrole pijenja..naučila se piti puno vode...pa i navečer pije kao patka ..ali sad joj više to ne želim braniti)