Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: pitanje - prijedlog :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno pitanje - prijedlog :)

dobar dan admini! kako ste?

vidim da je krenulo lokotanje, pa imam pitanjce: zašto na nekim podforumima stoje teme od početka 2004. godine - a više nisu aktualne? neke imaju i 0 odgovora, jedan dio po 1-5 odgovora.

da li je potrebno čuvati slike nekih starih akcija (ili linkove), ili se može napraviti "ostava" za takve stvari (ako su važne). jer toga sigurno ne bi trebalo biti tako puno.

prijedlog?

pa ima tema koje su "u prolazu". kad bi se obrisale stare (neaktualne) teme - našlo bi se mjesta za podforum "24 sata". ja pitam, anchie76 odgovori , i zaključa nakon 24h. i zatim obriše

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

da sam vidila topic bez autora predpostavila bi ko je....hihihi
    čisto me zanima šta će ti mrs ili mr admin odgovorit...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što god da odgovori - ja znam da su moji prijedlozi dobri . kad je počeo novi forum - bilo je nezamislivo imati i 4 kuta našeg doma.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mogle bi se obrisati i teme koje su nekoliko puta otvorene, a nema odgovora. To je bilo onda kad je javljalo gresku, pa smo klikali "Posalji", a nismo vidjele da je poslano. Na potpomognutoj ih imaaaaa

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potaknuta novim lokotanjima, podižem ovo...

adminici !

lidac2004

Početno

sorci, podrzavam te sa ovim prijedlogom 8) .

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa
    a mogle bi se obrisati i teme koje su nekoliko puta otvorene, a nema odgovora. To je bilo onda kad je javljalo gresku, pa smo klikali "Posalji", a nismo vidjele da je poslano. Na potpomognutoj ih imaaaaa
    na prije zaceca nema!

sad se malo hvalim kako pazim na podforum ... i pritom pucam od ponosa!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A, pa zna se tko je najmoderatorica foruma, brza, učinkovita, pristupačna i što je najvažnije kulturna i civilizirana :D

I ne, nije ulizivanje, imam 2 djece i nemam uskoro namjeru pisati na Prije začeća

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ides, promakao mi ovaj topic! Sorry sorci

Cisto da znas, u zadnjoj navali organiziranja foruma smo razmatrali nesto ovako kao sto ti predlazes "24 h", ali smo ipak odlucili da necemo.

Razlog zasto nisam za podforum tipa "24 h". Nije stvar u prostoru niti manjku mjesta. Stvar je u tome da bi se vrlo vjerojatno desilo sljedece: kad otvoris "view posts since last visit", garant bi vecina topica dolazila s tog podforuma. I nema veze sto bi se ti topici kljucali 24 h nakon zadnjeg posta, vrlo vjerojatno bi bilo puno topica na tom podforumu, i vjerojatno bi trajali danima (jer ruku na srce, svi mi imamo potrebu pricati o kojecemu a ne samo o roditeljstvu)

Razlog zasto ovaj forum uopce postoji je prvenstveno edukacija. A sigurna sam da bi uz jedan takav podforum "24 h" ta edukacija pala u drugi plan, mislim, jednostavno ne bi dolazila do izrazaja uz razno razne teme na temu svastarenja :/

Eto zato smo napravili mali kompromis pa ostavili 4 ugla naseg doma. I vjerujem da necemo ici dalje od toga.

Nadam se da kuzite... Ak nisam jasno objasnila, vicite, pa cu probat ponovo

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Razlog zasto nisam za podforum tipa "24 h". Nije stvar u prostoru niti manjku mjesta. Stvar je u tome da bi se vrlo vjerojatno desilo sljedece: kad otvoris "view posts since last visit", garant bi vecina topica dolazila s tog podforuma. I nema veze sto bi se ti topici kljucali 24 h nakon zadnjeg posta, vrlo vjerojatno bi bilo puno topica na tom podforumu, i vjerojatno bi trajali danima (jer ruku na srce, svi mi imamo potrebu pricati o kojecemu a ne samo o roditeljstvu)
    Prijedlog je da se nakon 24 sata briše, ako sam dobro shvatila.

I - svi priejdlozi su na mjestu.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, je, od dva i pol topika kolko forumaši napišu dnevno - tebi promakne baš moj! .

ok, razumijem organizacijske (i ostale) probleme. ajmo onda malo kompromisariti. (to je ono kad svako malo popusti, i na kraju nitko nije zadovoljan ).

stari / dupli / riješeni i ostali postovi tog tipa u smeće, a malo više fleksibilnosti na "kamo s ovim" (lutonjice cmok cmok ) ili 4 ugla...

klanj klanj klanj pliiiiiiiiz.... htjela sam puknut ovih dana - a nisam se mogla nikom izjadat... a trebalo mi je samo 24 sata... ko i vrijeski da se pohvali kako je nešto napravila za sebe, i nekom ko je našao pesa, i nekom...

a koma je još veća kad nešto napišeš, pa te zalokotaju nakon dva posta... (šmrc...)

btw - mislim da auti isto spadaju u 4 ugla našeg doma... moj previše troši (a novi)... i di da se jadam?????? ako se tužim na muža to prolazi... a ja rađe imam auto nego muža...

znam ja da je ovo roditeljski forum, i da su glavna tema djeca... ali stalno pričamo o diskriminaciji, o tome kako se ženu svodi na ovo-i-ono, a ispada da i ovdje postoji neki "kalup"... ja blizanac, sloboda mi u krvi!

ma vidiš da nam ipak nešto treba...

sorry za smajliće - pukle me emocije (ostalih 10 sam obrisala!)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali sorci, ja ne znam koliko puta to moram reći, "krutost" Kamo s ovim? nije moj osobni hir, nego zajednički dogovor administratora i moderatora.

jeste da se meni ta odluka osobno sviđa, ali to ne znači da ne bih bila fleksibilnija kada bi se tako odlučilo.

ali do onda, mogli biste me već jednom prestati napadati, jer sam već jako umorna od toga što me se kritizira jer radim ono za što su me postavili da radim.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ali do onda, mogli biste me već jednom prestati napadati, jer sam već jako umorna od toga što me se kritizira jer radim ono za što su me postavili da radim.

ma lutonjiceeeeeee

pa otkud ti ideja da te kritiziram?? ja sam bila i moderator i administrator na forumima , i ja znam da ti ne možeš drukčije raditi od onog što je zadano... (a bila sam gaaaaadan admin - smajli koji se crveni hehehe)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma svi se okomili na mene, a sad mi došlo da to i napišem, ti si mi bar pusu poslala kad si tražila fleksibilnost

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma svi se okomili na mene, a sad mi došlo da to i napišem, ti si mi bar pusu poslala kad si tražila fleksibilnost
    ne dam ja tebe!!! ti uvijek imaš razumijevanja kad te zamolim za nešto, i zato još jedna !

ovo je prijedlog adminima koji rade koncepciju foruma .

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sorci, vjerovala ili ne, kuzim sta mi hoces reci.

S druge strane, bojim se da mogucnosti za olabavljivanje u nekom skorom roku nema. Jer svaki put (a bilo je vise puta otkad sam ja admin) kad odlucimo malo popustiti, NEMOGUCE je odrediti granice, i forum se lagano krene pretvarati u kupusaru.

Davnih dana se zakljucilo da je ovo edukativan forum i da ga takvim treba odrzavati. Ukoliko UO (Upravni Odbor Rode), jednog dana odluci drugacije, ja cu opet izvrsavati njihovu volju (naravno ako jos budem tu ). Do tada, zao mi je ali forum ostaje ovakav kakav je.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

daj draga ne ljuti se pa po terminu koji si instalirala nazvali smo pdf na nogču. još sam te ja pozvala za počasnog mod-a, ali nas ignoriraš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

još sam te ja pozvala za počasnog mod-a, ali nas ignoriraš
    nisam to uopće vidjela. :?
    (ali ja upoće nisam išla tamo jer me fakat ne zanima nogač, a nemam ni vremena biti na dva foruma)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

lutonjice, još će oni nas zvati - već im se ruši forum pod navalom chaterica i sličica!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

(ali ja upoće nisam išla tamo jer me fakat ne zanima nogač
    tamo ni ne ideš jer te zanima nogomet 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam ni vremena biti na dva foruma

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali zachatavamo.
    pa ću ja sad prestat.

Pravila pisanja postova