Nisam bila precizna.
na dnu izbornika postoje dvije rubrike:
1. Laboratorijski nalazi primarne zdravstvene zaštite (tu se vide ako je uputnicu izdao LOM)
2. Specijaistički nalazi i otpusna pisma (vide se svi osim nekih za koje je specijalist izdao INTERNU uputnicu - to je kad imaš D1 uputnicu zbog kronične bolesti. Ali ni onda se ne vidi baš sve: recimo, vidim nalaz bolničkog laboratorija ili citologije, ali ne vidim nijedan radiološki nalaz kao ni nalaz drugog specijaliste kojem me moj glavni bolnički liječnik internom uputnicom uputio.
Posljednje uređivanje od čokolada : 26.10.2024. at 01:14
Ne znam vidim samo najnovije nalaze, rado bi i neke starije, ali ne kužim zašto ne
Ajme tri različita doktora, svaki govori svoje, prvi da će oni otpustit karton, drugi da ne može dok novi liječnik ne zatraži, a treći da treba tiskano ovjereno uvjerenje HZZO-a da sam kod novog doktora.
pa jer mi je to daleko, busovi nemaju rasporeda, a u hzzo se čeka jako dugo, pa ako je postojala opcija da se sve elektronski zašto bih trošila vrijeme, osim kaj eto nikaj ne funkcionira
A kaj nema neki HZZO u Sesvetama?
Pa i klince bi trebalo prebaciti kaj ne?
da zadnji put kad smo se vraćali od tamo čekali smo 40 minuta bus, ne dolaze uopće više radnim tjednom neg kako ti se posreći
Ja nisam instalirala aplikaciju. Ulogiram se na adresi portal.zdravlje.hr
Vidim da sama aplikacija na Googleplayu ima katastrofalne ocjene i komentare o nefunkcionalnosti.
Kod zubara nije prebačen ekarton niti nakon mj dana. Kako su zamislili taj sustav ne shvaćam, u svim ordinacijama doktori i medicinske sestre se čude i kažu da nismo kod njih.
Zuta nemoj se zezat s testiranjem naseg digit.sustava jer ti moze nenadano i hitno zatrebat i opca praksa i stomatolog i tebi i djeci.
Kad su djeca u skoli, lijepo otidji gradskim prijevozom i obavi to sto trebas gdje god da je ta lokacija.
Ako moras do centra grada, idi vlakom on je super opcija. Pa ti barem sad imas vremena svaki dan za obavit raznorazne tehnikalije i administraciju.
I kako rece Jelena mozda ima HZZO u Sesvetama.
Odnesi taj 1 papir i rijesi tu zavrzlamu prije nego vam zatreba lijecnik.
nisam znala da to sve toliko NE funkcionira
uostalom, ovaj dio oko prebačaja novom liječniku je uspješno odrađen, problem je u tehničkom dijelu gdje novi liječnik nije uopće obaviješten da ima nove pacijente niti zna da mora zatražiti karton od starog, niti je to jasno gdje bi to trebao zatražiti, ovo je sad međuzona gdje smo ni vrit ni mimo, i slati hzzo papir za novog doktora po meni nema smisla jer on već je u njihovom sustavu, ali ono što ordinacije ne vide je da je kod njih to upisano
kakav pakao
ima, ima hzzo u sesvetama, samo eto naivno sam mislila evo nam egrađana riješeno za čas posla
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.10.2024. at 04:42
Jesi slala mailove? Imaš mail od pisarnice? Ja sam nas nedavno prebacivala tako da sam dobila papire od nove doktorice i onda to slala na mail, iako se može i isklikati bez tih papira. Nije svima riješeno u roku 24 sata, ali je u roku par dana. Nisam išla na hzzo.
nisam slala hzzou, preko egrađana sam i taj dio je odrađen odmah, ovo gdje nastaje problem je taj što ordinacije ne prenose jedne drugima ekartone jer ni ne znaju uopće da imaju novog pacijenta
nisam znala za pisarnicu, tako ću onda idući put
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.10.2024. at 07:45
zuta probaj pisarnica-zagreb@hzzo.hr
sesvete https://hzzo.hr/kontakt/zagreb/ispostava-sesvete
Pa pošalji sada mail i napiši im u čemu je problem. Obično ti na taj mail odgovori neka osoba koja te preuzme i onda se s njom dopisuješ.
zuta probaj pisarnica-zagreb@hzzo.hr
sesvete https://hzzo.hr/kontakt/zagreb/ispostava-sesvete
Ispostava Sesvete
- Adresa
Varaždinska 1/II, 10360 Sesvete
pisarnica-zagreb@hzzo.hr- Telefon
01/2025-342- Fax
01/2025-346- Radno vrijeme
radnim danom 8:00 – 16:00
Meni se to apsolutno ne bi dalo, radije bi otisla do HZZO-a i kroz pola sata sve rijesila a ne se pitala hoce li, nece li to rijesit, a mala djeca, zimsko doba dolazi a s njim i prehlade, upale sinusa....
Bih i ja da sam znala da ne šljaka bilo bi jedan dan gotovo makar čekala sat vremena u čekaoni, ali eto egrađani....
Evo nakon što su me u hzzo prebacili, novi dr prošli tj izdao privatni recept, na kojem sam vidjela da mi piše adresa od prije četiri g, pa sam pisarnicu hzzo opet tražila da mi to poprave, sad mi iz ambulante javljaju da me nema u sustavu.
Više nikad neću na egrađanima ništa mijenjati, tu je petsto odvojenih sustava i još toliko administratora pogubljenih u svemu tome.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 03.12.2024. at 08:45
Jel još nekom egrađani ne rade? Mislim ovi što se otvore s računala, ne iz aplikacije.
Isuse žuta daj okani se e-gradjani, prihvati da je to nepouzdana aplikacija i rješavaj nekako drugačije![]()
išla sam vidjet nalaz koji je stigao, da nema egrađana morala bih obilazit tolko toga, a nedaaaa mi se... još ispunit obrasce navečer i milina![]()
Je za to je super egramani, ali kaj ne memorira sve nalaze nego samo zadnji eventualno 2
meni sve ispiše pa unazad mjesecima možda i više, a i za djecu, lijepo jer ne moram tragati po računalu, da je samo još sve malkoc više spojeno, bolnički i ostali sustavi
moj bože dakle tražila sam lijek za kćer za alergiju kaže sestra nema je u sustavu. ali sina imaju. njega je dr pregledao prije mjesec dana. koji k
deset put sam slala emailove starim novim doktorima i u pisarnicu i sad evo opet. koja šlampavost
i da. da sam znala da sustav egrađana ne valja otišla bih pravac ured hzzo. nisam računala na ovo.
u egrađanima piše da je on njen doktor, ostalo dvoje djece je uredno provedeno, nju nekak nemaju