Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Kako cu spavati sama? :(

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Kako cu spavati sama? :(

Sogorica se napokon seli, to vec toooliko dugo zelim, da oslobodi Svenovu buducu sobu, da napokon sve te igracke iz dnevnog nekud prenesem. Do kraja mjeseca ce isprazniti sobu, ja vec imam 100 planova za uredenje djecje sobe. Beba dolazi u 7. mjesecu, Svena bi svakako probala preseliti prije dolaska bebe, inace sad spava s nama tj samnom posto je MM na terenu. I stalno sam razmisljala kako ce on to prihvatit, maza kakav je, planiram mu staviti baby monitor u sobu ako bi se nocu budio, uglavnom sve je isplanirano. Dok mi jucer, kao da mi je neko samar opalio, nije sinulo kako cu ja bez njega?! Uvijek mu se stisnem ponoci, pomazim ga, primim za ruku, ma samo da ga osjetim kraj sebe. A sad cu biti sama, dok ne dode beba, znam, ali ipak proci ce mjesec-dva...
    Kako ste vi podnjele to razdvajanje? Ima li tu nekih prednosti koje ja ne vidim?
    Posljednje uređivanje od koksy : 16.03.2011. at 21:46

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I ja se isto nekada mislim kako jedva cekam da L. pocne spavati u svojoj sobi, da ponovno spavaca bude samo moje i MM-evo carstvo, no onih par noci kada je prespavala kod moje mame, tako nam je falila ujutro da skace po nama i da se igramo i skakljamo (to nam je inace jutarnji ritual), da i ja neznam kako ce proci nase odvajanje kada za to dodje vrijeme.

Znam, nisam ti nimalo pomogla, al drzim fige da sto bezbolnije to izdrzite, i ti i Sven..

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prvo skoci, a onda reci hop

hocu reci, malo se brines previse unaprijed, prvo cekaj da se on preseli, a onda ces vidjeti. nama jos nije uspjelo. cak ni u krevet u nasoj spavacoj sobi

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

e, i ja sam mislila kako cu... obadvoje sam ih prosle godine preselila u njihovu zajednicku sobu.
    kad sam maknula krevetice iz svoje sobe (koji su ionako bili koristeni po par sati nocu i to ako bi bilo srece), preplavila me sebicna tuga; soba mi je izgledala prazno, a srce mi se stislo od pomisli da je gotovo zajednicko spavanje. premda mi je vec bilo dosta stiskanja nas cetvero u jednom krevetu i bolova u ledima i vratu, ipak bih ih najradije bila vratila natrag.
    a sad na to spavanje u drugoj sobi: svaku noc barem jedno od njih dode k nama u sobu, a gotovo uvijek oboje.
    tako, draga koksy, ovisno o djetetu; mozda ce spavati cijelu noc u svojoj sobi ali ja mislim da je vjerojatnija varijanta da ce ti svracati po noci.
    medu mojima je dobna razlika 17 mjeseci i nisam sina micala ni prije nego nam se pridruzila malena, ni kad je ona stigla. jednostavno smo nastavili spavati svi zajedno.
    sretno s odvajanjem!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ti sasvim sigurno ne znam odgovor na tvoje pitanje

od 2001 nisam ni u jednom periodu spavala sama i jos uvijek ne spavam

pustam ih da odu relativno sami

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I ja imam sinove 17 meseci razlike.
    Spavali su s nama u sobi,u svojim kreveticima,dok se nismo preselili u novi stan.
    Tada su dobili svoju sobu,i imali su 2 i 3.5 godine.
    I onda su poceli dolaziti kod nas.Najcesce stariji,cesto obojica.
    I danas je tako,a imaju 10 i 11.5.
    Tako da,ne brini,neces jod duuugo biti sama

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma mislim da je Sven spreman, ipak su mu "vec" 3 i pol. A selila bi ga prije bebe jer se bojim, ako ga preselim kad dode, da ce mislit da ga selim zbog bebe. Bojim se ljubomore. A i njemu je tetina soba uvijek bila posebno draga najvise zato sto nije mogao stalno boraviti u njoj, I sad kad pricamo da teta odlazi i da ce spavati i igrati se u njenoj sobi on je odusevljen. I poznavajuci ga, brzo ce se on prilagodit ali ja...to je vec druga prica. Pogotovo zato sto mi nema MM-a, bit cu sama samcata
    Vec se vidim kako usred noci ja dolazim k Svenu u krevet
    Posljednje uređivanje od koksy : 16.03.2011. at 22:15

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi nemamo dugi staž zajedničkog spavanja, skoro 11 mjeseci i od kada je stigla iz rodilišta spava s nama i samo sam je jednom kao iz probe prebacila u kinderbaet ( a i da mogu reći da nismo baš skroz bacili novce) i nakon pola sata sam je vratila jer nisam mogla spavati bez nje tako da uopće ne znak kako ću kad dođe trenutak da se odvoji, a nekako valjda hoću.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi smo zajednospavači i koliko vidim da njemu to paše jer je jako mazan i voli zaspati tako da se priljubi uvijek uz nekoga, ili MM-a ili mene(većinom), moram priznati da i ja jako volim taj osjećaj da je kraj mene i da osjetim tu njegovu mirisnu glavicu iako ima 2 g.i 3 mj.i nije mala beba više.
    drugi nam se čude jako u stilu"ne ćete ga nikad izbaciti" i sl. no mi to ni ne želimo, svi troje smo ovak zadovoljni, iako me samo umaraju već ta beskrajna nočna nacicavanja jer mu je cica pod nosom cijelu noć. on ima svoju uređenu i namještenu sobicu ali mi se čini da ipak još neko vrijeme ne bu u nju.
    tak da te kužim skroz iako eto nisam ti niš pametnog rekla što i sama ne znaš.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ste vi podnjele to razdvajanje? Ima li tu nekih prednosti koje ja ne vidim?
    Nema. A. je prešao u svoju sobu kad se Z. rodila, ali samo zato jer on dosta priča u snu pa mi je budio malenu. Sam prelazak je prošao bez većih problema, on kuži zašto više ne spava u velikom krevetu. Ali ako se probudi po noći zove me i jako se žalosti što nije kraj mene. A i meni jako fali zajedničko spavanje, moram priznati.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mi sinovu sobu zovemo igraonica
    kad smo ju sredili, prvu noc je sam izjavio da spava tamo. legnemo mm i ja u krevet, gledamo se, namjestamo, sutimo...dok jedan nije rekao sto je drugi mislio...pa kako cemo sad spavat bez njega? oboje smo odahnuli kad je krenuo plakat nakon 3 sata i skroz sretni ga prebacili nazad. tad sam bila trudna, a kad je dosla seka, on i mm su spavali skupa u njegovoj sobi. sad je ravnopravna pa spavamo opet svi skupa. Trenutno bez mm, pa eto, tako mozes i ti, kao ja- u sredini, pa te razvlaci malo jedan, malo drugi.
    Postoji mogucnost i da prihvati spavanje u svojoj sobi, a onda- navikni se

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam bila žalosna - fale mi mali prstići da ih držim, mirisna kosica, a kad sam se naspavala cijelu noć, raširena, bez pokrivanja u polusnu odmah sam prebolila .
    sad se pomazimo prije spavanja obavezno ali svako spava u svom krevetu ( nakon s e d a m godina)
    Posljednje uređivanje od flopica : 17.03.2011. at 06:51

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je to bilo super!
    I sad oni dodju kad požele i ja ih uspavljujem (mada se i toga nadam na ljeto riješiti), ali u krevetu spavamo sami.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja oduvijek volim spavati sama i često sam znala spavati na kauču u dnevnom boravku u starom stanu a i u kući. volim spavati i s mužem i s djecom, al samoj mi je najljepše.
    inače voljela bi imati i svoju sobu ali to su samo snovi jedinčeta.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    ja oduvijek volim spavati sama i često sam znala spavati na kauču u dnevnom boravku u starom stanu a i u kući. volim spavati i s mužem i s djecom, al samoj mi je najljepše.
    inače voljela bi imati i svoju sobu ali to su samo snovi jedinčeta.
    potpuno te razumijem!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ali ja nikad nisam spavala sama, nikad nisam imala svoju sobu, uvijek sam ju djelila sa sestrom... I Sven stvarno dobro spava, povremeno prica u snu ali ne smeta mi nimalo. Mirno spava, ujutro moze i do pola 10-10 tako da se ne mogu zalit da se ne naspavam. Uostalom nas dvoje imamo skoro 3 metra, bracni krevet + kindac kojem je skinuta bocna strana. Nema guranja ni stiskanja. Ma sigurno ce on dolazit k meni pa cu ja bit sretna.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Samo da kažem da sam ja spavala s mamom do svoje 9.-te godine i obožavala sam to, još i danas se sjećam kako je divno mirisala i kako me svaku noć češkala po leđima da zaspem i onda smo se preselili u veći stan a ja dobila svoju sobu ali svejedno sam se s vremena na vrijeme znala mami ušuljati u krevet i kako moja najbolja prijateljica kaže (koksy mislim da ju znaš-maslačkica) došlo je vrijeme da ja vratim dug i vrlo rado ga vraćam .

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zašto bi ga uopće selila zbog bebe?
    ja sam najnormalnije spavala s novorođenčetom i 4godišnjakinjom zajedno u istom krevetu.
    kako stvari trenutno stoje, sad ću spavati zajedno s novorođenčetom, 4godišnjakinjom i 8godišnjakinjom....

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mi imamo dječju sobu igraonicu, malac još spava s nama, i spavat će dok ne izrazi želju da ide spavati u svoju sobu, a mogu reći da sam sretna što ne želi u svoju sobu, ima krevet pokraj našega i u toku noći se prebacuje, nama odgovara, a i vi nećete ništa moći ako vam dođe po noći, nego napraviti mjesta i za njega .

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma svaka vam čast, ja sam svoga jedva čekala iselit u njegov krevet a posli i u njegovu sobu. on je tak grozno nemirno spava da sam ja spavala na širirni od 10 cm, a mm sa glavom na kantunalu, užas. sad se ujutro brije dizanja dođe mazit kod nas pola sata i to nam je ritual. a sa mlađom zasad nema problema sa spavenjem u svom krevetiću, hvala bogu.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto bi ga uopće selila zbog bebe?
    ja sam najnormalnije spavala s novorođenčetom i 4godišnjakinjom zajedno u istom krevetu.
    kako stvari trenutno stoje, sad ću spavati zajedno s novorođenčetom, 4godišnjakinjom i 8godišnjakinjom....
    Ma kazem, plan je bio iselit ga prije dolaska bebe jer me strah ljubomore ako ga selim kasnije. Mislit ce da je beba zauzela njegovo mjesto. A ako ostane morat cu mu cijelu rutinu uspavljivanja promjenit zbog bebe, a njemu promjene bas tesko padaju. Ma vjerovatno ce nakraju i ostat s nama kako mi se cini, osim ako ne odluci da mu je u njegovoj sobi bolje.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Moja starija je bez ikakvih problema otišla u svoju sobu, a imala je malo manje od tri godine. Isto tako, to je bila tetina soba, onda smo je preuredili za nju i danas se zna dugo sama igrati u njoj. Iako je došla i beba i sve se stabiliziralo, meni i danas zna faliti starija i jedva čekam kad nam se ujutro ušulja u krevet. Kad je bolesna spavamo svi skupa. Ja sam sretna što je ona to tako dobro prihvatila, a svoje osjećaje malo potiskujem i mazim je što više mogu preko dana

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma kazem, plan je bio iselit ga prije dolaska bebe jer me strah ljubomore ako ga selim kasnije. Mislit ce da je beba zauzela njegovo mjesto. A ako ostane morat cu mu cijelu rutinu uspavljivanja promjenit zbog bebe, a njemu promjene bas tesko padaju. Ma vjerovatno ce nakraju i ostat s nama kako mi se cini, osim ako ne odluci da mu je u njegovoj sobi bolje.
    Ja baš radi ovoga ne bih brzala s brigom.
    Pitanje da li će uopće htjeti u svoju sobu.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kako cu ja bez njega?!
    Lijepo.

Raširiš se udobno po čitavom krevetu, znajući da je samo tvoj (i mužev, ali dobro, njega stisneš u kraj). Bezbrižno se prevrćeš dok spavaš i odvališ lijepih 7-8 sati bez prekida - češkanja, lupkanja, cviljenja, valjanja po tebi, itd.

I pobogu, neće otići u Sibir, nego u sobu do A umjesto njega noću grli i mazi mužeka, vidit ćeš kako je se lijepo i brzo opet naviknuti...

Princeza nikada nije spavala s nama u krevetu nego u kinderbetu pored, a svi znaju da sam bila anti-co-sleeping jer mi je to bilo grozno neudobno i remetilo i moj i djetetov san.
    Otkad se razboljela, ipak spava sa mnom u krevetu kad nije u bolnici, a tatu smo preselile u krevet do nas, ali i dalje unaprijed znam da mi nema spavanja, obje se budimo, ona legne meni na leđa, pa na trbuh, pa me izgura... No, želim da maksimalno iskoristimo vrijeme koje provede s nama i da nadoknadimo toplinu koja joj fali u bolnici, tako da mi nije žao.
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 18.03.2011. at 13:56

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mamica, muz mi je doma samo vikendom, dakle samnom je 2 noci tjedno a i to je upitno, Ponekad ga nema i po 3 tjedna. U tome i je moj prolem, sto cu bas sama ostat...

Anemona, da, imas pravo, ja sam pripremila razanj dok je zec jos u sumi... Vidjet cemo, sogorica ce otic do kraja mjeseca.
    Posljednje uređivanje od koksy : 18.03.2011. at 14:08

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pripremi sobu, krevet i sve stvari, pa mu pokaži i predloži
    ako poželi spavati sam, dopusti mu i navikni se - brzo ćeš opet imati bebu kraj sebe
    a ako ne, uživat ćeš s njih dvoje

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

koksy onda bolje da ga ne seliš
    pa neka ostane, krevet je dovoljno velik
    on će sigurno povezati to s dolaskom bebe...
    mene smeta zajedničko spavanje al to sam ja
    užasno sam tankih živaca što se sna tiče i budim se na svaki šum
    tako da sam se stvarno nakon 7 godina poželjela mirne noći

adria avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja bi ti savjetovala da ne brzaš s preseljenjem..
    malešan je on još , iskoristi sve te zajedničke trenutke koji vas još uvijek čekaju<3
    zajednička buđenja,maženja,skakanja po glavi
    priznajem malo sam nostalgična..moj mali veliki dečko ima 15 god i zasigurno znam da je proslo vrijeme kad mi se uvlačio u krevet i skakao po glavi..
    iskoristi vrijeme koje imas sa svojim dječakom jer ono nepovratno leti..nećeš se ni okrenuti ,a postat ce mušićav pubertetlija kojem je samo društvo na pameti...ah,ne zamjerite.. tugaljiva sam,al to je razumljivo s moje točke gledišta:D
    naša dvogodišnja curica jos uvijek spava samnom..ima svoju sobicu koja je sređena i čeka kad malena bude spremna spavati sama...nigdje nam se ne žuri

joya22 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa vidi kako će on reagirati na sobu,kakve će imati želje,pa se ravnaj po tome... Može mu soba biti samo igraonica,a noć je i dalje vaša (plus beba <3).

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo našima nedavno napravili sobu i "iselili ih". MM je napravio i treći kravet u ladici ispod Markovog kao za slučaj da su bolesni i sl. da mogu prespavati s njima u sobi. Naravno to je postalo moje trajno utočište. Tijekom noći dolaze kod mene. Marko češće od Maje, a ja kad dijete zaspi selim u njegov ili njezin krevet.
    Uglavnom pola mi noći prođe u igri lovice i rotacije

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja volim spavat s djecom i muci me kako cu kad odrastu i odsele se od kuce...sve tjeskobe i nesanice i strahovi prodju kad se lijepo slozimo i zaspemo

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

E sto ja volim ovaj forum samo zato sto me vi natjerate da sagledam stvari iz vise kuteva, koliko god jednostavni i ociti bili, stvarno me natjeraju da preispitam odluke.
    Pa sam tako MM-u danas rekla da necu forsirati da spava u sobi, slozit cu mu igraonu, ubacit krevet pa on kad ce htjet neka spava. I cim sam to izgovorila vec mi je lakse jer ustvari znam da on nece tako skoro preseliti i da cemo jos jedno vrijeme spavati zajedno. A kad dode beba onda cemo mjenjati rasporede, ko zna, mozda i njemu dosadi da ga beba budi ponoci pa sam ode u svoju sobu. A mozda ce mi i pomagati posto obozava bebe i sav se topi na njih.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma vidiš koksy stvarno je tako kako si opisala.
    često kad gledamo samo iz svog kuta ne možemo dobiti
    baš skroz objektivan uvid. forum je
    naravno da ne mora on isti čas početi spavati sam i otići iz
    maminog kreveta, malo po malo.
    a moguće i da će se zaželjeti svog mira i otići
    od bebe koja ga budi noću. ( ovo bi garant zaključio da je npr. moj )
    a možda će vam baš svima pasati da ste čoporativno ušuškani,
    kakogod...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ponekad sam mrtva umorna i zaspemo u "velikom" krevetu, a ja mu prije spavanja kažem da ću ga odnijet u njegov. Nekad on tamo spava ravno 10 min pa se do jutra i mazimo al se i polomim. Nekad ostane spavati do jutra u svojoj sobi, spasim se, baš čvrsto spavam, napunim baterije za idućih dva-tri dana kad se premještamo cijelu noć. Ponekad zaspem s njim pa usred noći odem u veliki krevet, on onda dođe, ja se razbudim, odem u njegov, on dođe k meni...tako malo šetamonije često, al je smiješno.

Al je sve češće da je svak u "svom" krevetu
    Posljednje uređivanje od makita : 20.03.2011. at 09:33

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

uh, ja ne znam kako bih bez svoje M. i da se rodi druga beba
    nezamislivo mi je da neće s nama spavati još neko duže vrijeme (do škole, srednje )
    koksy, ovaj tvoj zaključak mi se baš sviđa, mislim da bih i ja tako

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

E sto ja volim ovaj forum samo zato sto me vi natjerate da sagledam stvari iz vise kuteva, koliko god jednostavni i ociti bili, stvarno me natjeraju da preispitam odluke.
    Pa sam tako MM-u danas rekla da necu forsirati da spava u sobi, slozit cu mu igraonu, ubacit krevet pa on kad ce htjet neka spava. I cim sam to izgovorila vec mi je lakse jer ustvari znam da on nece tako skoro preseliti i da cemo jos jedno vrijeme spavati zajedno. A kad dode beba onda cemo mjenjati rasporede, ko zna, mozda i njemu dosadi da ga beba budi ponoci pa sam ode u svoju sobu. A mozda ce mi i pomagati posto obozava bebe i sav se topi na njih.
    Tako je napravila jedna meni draga djevojčica. Kad je stigle seka, jednostavno je rekla da ide u svoju sobu i spava tamo kao velika od prvog dana.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da vas malo update-am. Soba je danas završena, više-manje, ormar još fali. Stavili smo mu krevet ali nisam slagala posteljinu niti sam napominjala da ce tu spavati, jedino sam rekla da je to njegov krevet i njegova soba. Preselili smo i sve igracke i on se cijeli dan igra gore. I sad je rekao da ce spavati u svom krevetu, sam... Slozila sam mu sad posteljinu, TV, dvd da moze gledat crtic prije spavanja i sad me vec steze u grlu i potajno se nadam da ce navecer ipak odluciti spavati s nama... Jesam li prokleto sebicna?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisi, samo si jako trudna.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi, samo si jako trudna.
    Uff...tu si u pravu, u najhormonalnijem periodu sam...
    Eto, otisao je spavati sam, jos nije zaspao, al to je kod njega normalno, ponasa se ko i svaku vecer, pozelio mi laku noc, ja sam mu upalila crtic i kao da je oduvijek tako...
    MM se veseli sto cemo prvi put u 3 i pol godine spavati sami () a ja cinjenici da je Svenov krevet dovoljno velik da mu se mogu uvuc ponoci ako me ulovi kriza

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

a ja cinjenici da je Svenov krevet dovoljno velik da mu se mogu uvuc ponoci ako me ulovi kriza
    ajoj to mi je baš slatko

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure moje, mislite da sam luda, bas me briga, al ja sam sad more isplakala kad sam ga vidjela kako mirno spava sam u svojoj sobi. Ok, znam da su hormoni al ja nisam mogla zaustavit suze, jedna za drugom, samo idu. I onda me jos MM "utjesi" i kaze da nam sin raste... Pa znam da raste!! Zato i placem! Ostavila sam mu malu slabasnu lampicu da gori u sobi a i svjetlo na stubistu ce ostat upaljeno ako bi se ponoci ipak odlucio doc k meni pa da vidi put.
    Ne mogu vjerovat da je samo tako odlucio spavati sam. On, moj sin koji jedva podnese kad kupimo nove cipele, to mu je prevelika promjena. Moj veliki decko
    Ovaj moj post je cista jadikovka, sutra cu vjerovatno bit pametnija...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

koksy

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Koksy, stvarno bi bila sretnica da ti dijete tako jednostavno prihvati sobu,
    i možeš biti ponosna na njega.

Ali neko je običaj da ili više ne žele, ili su više u tvom krevetu nego u svom ,tako da
    me baš zanima nastavak tvoje priče.
    A ako je stvarno tako hrabar dečko, sigurno će ti puno značiti nakon dolaska bebe, vidjet ćeš

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koksy, znam kako ti je, ja bih prva plakala ko kišna godina. Samo hrabro.
    Kako je prošla noć?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Noc je prosla savrseno! Ni glasa od njega. Ujutro MM i ja lezimo u krevetu, sutimo i osluskujemo kad ce se probuditi
    Nakon pola sata smo oboje zakljucili da je dosta spavao, uvukli smo mu se u sobu i gledali ga dok spava dok se nije probudio.
    Silno se trudim da Sven ne vidi da mi je tesko i da mu nikako ne sugestiram da se vrati k nama. A opet pazim da ne ispadne forsiranje da bude u svojoj sobi.
    Sinoc me trazio da s njim pogledam crtic prije spavanja, malo sam bila s njim pa otisla prije nego je zaspao iako teska srca. Ali sam se bojala ako zaspi dok sam kraj njega da ce pomisliti da sad oboje spavamo u toj sobi zajedno i da ce se tek tad prepasti ako se usred noci probudi sam.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koksy

mi imamo novi raspored otkad je demian stigao
    cure, naravno, i dalje odbijaju spavati u svojim sobama, a meni smetaju u krevetu, previše nas je
    pa smo se dosjetili madrace iz njihovih kreveta staviti na pod spavaće sobe. tako da smo svi skupa u sobi, ali ne u istom krevetu

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Koksy

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •