Koliko je samo to sve zapetljano, da boli..
Svi simptomi koje imamo mogu biti i trudnoća i pms.. to je tako okrutno..![]()
Koliko je samo to sve zapetljano, da boli..
Svi simptomi koje imamo mogu biti i trudnoća i pms.. to je tako okrutno..![]()
Ja danas imam lagane grčeve i već sam se pomirila sa skorom M![]()
Ivchy, pojavio se nekih tjedan dana nakon ovulacije. To je baš žućkasti iscjedak i da nisam znala da se može pojaviti na početku trudnoće, mislila bih da je neka infekcija, ali me ništa nije svrbilo. Ja i dalje imam grčeve kao pred M, a pomalo guramo i 11tt.
Ja ni sad ne bih mogla prepoznati razliku između simptoma trudnoće i pms.
Znaci ja svaki ciklus nakon O imam do 6 dpo grceve, iscjedak.. i onda sve stane.. why![]()
Klooo čestitam [emoji322][emoji1303]
Dobro jutro.. Klooo čekamo novi testić![]()
Jutrooo cureee.
BelleA hvala ti.
Cure evo slike "pravog" testa. https://ibb.co/L10Y6Fx
Što se tiče nekih simptoma ajmo reći tamo oko 9dpo su mi grudi bile napetije. Zato sam i išla na 10dpo probati napraviti test. I probada me kod desnog i livog jajnika i po ciloj dužini po donjem dijelu trbuha. To me sad malo brine, ali sam čitala da je to normalno. Iscjedak sam nešto sitno imala.
To je prava crta..
Baš sam sretna!!
Garawa daaa. Ja sam presretna. S tim da je ovo 12/13 dpo. Napravila sam i OneStep još jednu da vidim jer tamni i tamnija je nego jučer.![]()
Klooo, mogu samo zamisliti kakav to osjećaj mora biti
Ja imam doma samo jedan one step za T tako da se moram opskrbiti s barem još jednim, ili dva hahaha.
Pisiti 1dc, ciklus nikad lude ... katastrofa
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Hvala Ljube.![]()
Žao mi je jer ti je došla vještica. Držim fige za sljedeći ciklus. Jesi ti na kakvoj terapiji?
Prijava za danas - malo svjetlosmeđeg iscjetka i lagani grčići tu i tamo dolje. Eto, ni ne nadam se a opet sam u bedu![]()
Evo ja u ponedjeljak idem endokrinologu hahaha. Mama ide na pregled pa kaže da je i mene naručila ( neovisno o dobrom nalazu) jer da ima jednu kolegicu koja je imala dobar nalaz štitnjače ali na donjoj granici i da je u njezinom slučaju to bila prepreka za T te da je nakon početka uzimanja terapije ostala T vrlo brzo. Eto, ne znam šta da kažem i na tu činjenicu. Ići ću pa ćemo vidjeti.
IvchyOs, nije gotovo dok ne dođe M (nekad ja tako razmišljam).
Ljube555, koliko god otrcano zvuči- hrabro dalje, uspjet ćemo mi to, kad tad![]()
Ja vec 2 dana imam jaču sjenu na LH trakici, jajnici šarafe i pikaju...pa valjda cu uloviti taj peak. Jel moguce da je tako vec 2 dana drzi jacinu? Danas mi je 21dc.
Ivchy držim fige da M ne dođe.
Lotus nije loše da odeš endokrinologu. Ne može škoditi.
Ljube žao mi je što ti klomifen nije pomogao. Čitala sam da dosta žena nije reagiralo ili je imalo nuspojave. Ja se stvarno ne mogu požaliti.
Mašnice mislim da je Beck ovaj prošli ciklus imala peak 2 dana tj. popodne i sutradan ujutro. Neka me ispravi ako sam u krivu. A i meni je isto tako bilo. Što se tiče ovoga prije samog peak-a kod mene zna svašta biti. Onako tamnija pa sutradan jedva da se vidi.
Kod Garawe sam vidila onu aplikaciju Premom i super mi je za te trakice, a osim u FF i tamo sam upisivala bazalnu. Tako da moja topla preporuka. A tebi Garawa hvala na tome.
Cure navijam za sve vas i držim fige.
Mene je ginekolog dosta rano naručio, za 10ak dana. Vjerojatno zbog zadnje loše trudnoće i možda zato što su oba prsnula folikula. Znam da neću ništa vidjeti, ali eto neka potvrdi trudnoću pa ćemo vidjeti za dalje.
Himalaya i Klooo, nadam se da ste dobro i da odmarate.Klooo, kako je dragi reagirao na T, tj. kako si mu obznanila (ako nije previše osobno pitanje)?
(Ne)čekalice, ima kakvih promjena kod vas? Meni cicke i dalje bolne, tu i tamo se pojavi taj neki iscjedak. Danas sam si kupila još jedan test za T, tako da ih sad imam doma (samo) 2 hahaha.
Ništa danas... Baš ništa.. Osim strašne glavobolje, ali i ona mi kaže da je to M u dolasku..
28.11.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 29.dc +
ljube555 ~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 25.dc
Garawa ~~~~~~~~ 25.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 24.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 23.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 21.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 4.dc
Ispravak liste:
28.11.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 29.dc +
Odbrojavalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 25.dc
Garawa ~~~~~~~~ 25.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 24.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 23.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 21.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 4.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 1.dc
Hoće netko raditi test kakav? Ja nemam ni jedan doma![]()
![]()
Jutrooo cure. Kako ste?
Lotus ja sam dobro. Jučer smo radili adventski vijenac. Svake godine radimo svoj. I svake godine me to veseli.
MM sam obznanila na način da sam mu rekla ajde budemo u petak piškili po testu (on je mislio da mi je to prvi test), ali da će ovaj put on ići vidjeti rezultate jer je mene strah, a i možda on bude imamo više sreće.Iskreno čim sam umočila test pokazao je liniju tako da sam znala da je to to, ali kad je vrime isteklo poslala sam njega da vidi. Onda me zezao kao da nema ništa u livom prozorčiću i kao što to znači. Rekla sam a onda ništa kao. I dolazi u boravak sa smješkom onda dobro jer trudna si ko kuća. Nisam ni trebao ući u wc odma sam vidio.
Već si je stavio odbrojavanje na mobitel kao do termina. Prošli put je bio nekako ful oprezan i kao da je osjećao da nešto nije ok. Ovaj put je ful pozitivan i uvjeren je da je to to.
Cure držim fige za testove. Garawa javi.koji ti je sutra dpo?
Držim fige za sve. Dosta vas je sad jedna iza druge.
Ajme Klooo predivno!!!
Ja sam sutra 11dpo.. ne nadam se ničemu previše..kažem možda i ne pokleknem pred testom baš zato..
Klooo baš lijepo iskustvo
Garawa javi kak god da bude![]()
Meni danas 9.dpo. Oni kvazi simptomi su prisutni, a osim njih od jučer imam temperaturu 37°C do 37,2°C, može biti možda od Ta može biti i korona tako da ću se ići testirati s obzirom na prirodu posla. Inače nisam ni prehlađena niti kašljem ili išta slično.
A test sutra? Drzim figgee!! Nemojte me razapeti radi testa 10dpo...ja sam tad sjenu imala vec hehe.
Joj mašnice, cijeli dan se borim sama sa sobom kada ga napraviti hahaha. Potrudit ću se još koji dan biti u neizvjesnosti![]()
Posljednje uređivanje od lotus5 : 29.11.2020. at 17:39
Svakako ću se nastojat strpit još koji dan. Dok ne obavim ovo testiranje i dobijem rezultate moram biti doma tako da ću čitati knjige, gledati serije, nastojati se odmoriti i probati što manje misliti na T hahahahaha![]()
Good luck with that![]()
Jutro cure, kako ste?
Garawa ima šta novo??
Ja prijavljujem da nemam ništa za prijaviti![]()
Čekamo testiće. Dobro jutro! Djecu ispratila u školu i vratila se u krevet još malo uz čaj.
Peak nisam uhvatila sad čekanje menge kroz 10tak dana i papa nalaz pa na zahvat.
Dobro jutro.. nemam ništa za prijaviti.. test nisam radila..
Budem vjerojatno popodne.. ili tek sutra ujutro..
Umočila sam LH jutrosna njima ništa posebno.. one kod mene polude prije M .
Grudi 0 bodova.. temperatura pala jutros na 36.60 .. od sinoć dobro poznati grčevi..tako da.. i to testiranje biti će reda radi..![]()