Pokazuje rezultate 1 do 50 od 608

Tema: Odbrojavanje 4/2020 by Himalaya

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Beck nadam se da neće ni biti potrebe za spermiogramom. Ali pohvalno od TM što je sam predložio s obzirom da znamo sve da je to njima malo problem. I baš mi je drago da si zadovoljna rasporedom akcije . Nije bitno što samo odrađuješ. I mi smo pa je evo uspilo.

Ljube ma budete vi to. Kad se krene lakše je.

Beck i Ljube vas dvije nam sad idete u duetu. Šaljem vam pozitivne vibracije za ovaj ciklus.

Lotus kad ti je ročkas da se sjetimo čestitati? Mislim naravno ako to želiš podijeliti.

Moram priznati da je mene užasno strah akcije u ovom ranom stadiju trudnoće. Nije pohvalno, ali nakon O nismo ni jednom.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Klooo prvotno napisa Vidi poruku
    Beck nadam se da neće ni biti potrebe za spermiogramom. Ali pohvalno od TM što je sam predložio s obzirom da znamo sve da je to njima malo problem. I baš mi je drago da si zadovoljna rasporedom akcije [emoji38]. Nije bitno što samo odrađuješ. I mi smo pa je evo uspilo.

Ljube ma budete vi to. Kad se krene lakše je. [emoji38]

Beck i Ljube vas dvije nam sad idete u duetu. Šaljem vam pozitivne vibracije za ovaj ciklus.

Lotus kad ti je ročkas da se sjetimo čestitati? Mislim naravno ako to želiš podijeliti.

Moram priznati da je mene užasno strah akcije u ovom ranom stadiju trudnoće. Nije pohvalno, ali nakon O nismo ni jednom.
    Hvala draga!!!!

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •