Bok cure. Kako ste na ovaj "predivni" dan?
Lucky ja osobno nemam iskustva, ali sam planirala uzeti te kapi. S obzirom da me ginekolog stavio na Duphastone i Klomifen prošli ciklus onda sam odustala. Nisam tila mišati. Na kojoj si dozi Klomifena?
Beck da kao bio je neki peak, ali ga nisam uhvatila s onim manje osjetljivim trakicama. Srića pa sam imala ovih par veće osjetljivosti pa je na njima bio neki slabušni peak. Ali evo ja sam danas išla opet kod ginekologa na UZV da vidi kakvo je stanje poslije O. Pretpostavljam da mi je jučer bila O jer mi je danas skočila bazalna. Iako nisam bila sigurna sve dok on danas nije potvrdio. Prsnula su mi oba folikula na desnom jajniku. Onaj neki osrednji što je bio na lijevom, njega nema. Vidio je 2 žuta tijela i sad čekanje. Rekao je da napravim test za 10, 12 dana pa da vidimo. On je ful pozitivan i optimističan. Ne znam zašto, ali ja očekujem da ništa.
Lotus držim fige za četvrtak. Želim ti da budeš zadovoljna ginekologom i da on ispuni tvoja išćekivanja. Mene je moj već zapamtio. Nisam bila naručena, tako da nije prethodno pogledao što piše u mom kartonu, ali čim me vidio sve je znao.
Beck ja ću držati fige svejedno.
Himalaya kad ideš opet na pregled? Kako si?